reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Kasiad wiem ja miałam setki chomików :tak: ale ta jest spokojna R dał jej wody jak nie widziała i świeżego jedzonka wiec wyszła zjeść a ja z daleka zaglądałam dlatego nie wiem ile jest ;-)bo nie ruszam gniazda ;-)
z tym jedzeniem to zjadają jak są młode chore lub słabe lub coś im grozi np ktoś im poszpera w gnieździe w ten sposób wolą dla siebie je zachować ... :sorry2:
nie raz jak miałam chomiki i były młode urodziła niby 5-6 a potem były 4 czyli zjedzona reszta ;-)

reklama
Jejku co Wy piszecie o tych chomikach:szok::szok::szok:nie miałam pojęcia:baffled:
Irtasiu tak tylko napisałam,a może ktoś się podszywa i nie wiesz o tym ,pewnie to tylko pomyłka i ją wyjaśnisz:tak::blink:

Ostatnia edycja:
Irtasia, przecież musielibyście się na tej stronce wcześniej zalogować i podać swoje dane, więc napewno byś wiedziała. Chyba, że ktoś się zalogował na Twoje nazwisko i odres :confused: Może ktoś Ci zrobił świństwo :confused::ninja2:

Tez juz wlasnie z mezem rozmawialismy na ten temat bo mogl ktos zalozyc na meza email i podac tam nasze dane i sciagnol z tej stronki jakis platny program:baffled:i odrazu pomyslelismy o jego siostrze debilce:baffled:

Irtasia ja dostałam drugie upomnienie do zapłaty 98zł za bokserki;-)...ktorych nie otrzymałam ..napisałam meila z opr na jakiej podstawie i po tygodniu dostała zwrotnego z przeprosinami ;-):rofl2::-D:tak:i przyjeta reklamacja no ale sam fakt;-)
Dzwonimy tam juz od 5 godzin chyba i caly czas zajete:dry:

tak:tak: chomiczki teraz naliczyłam z 5-6 :szok: juz nie liczę bo co patrzę to ich więcej :sorry2:
Moze nie pij tyle to ich mniej zobaczysz:rofl2::-D zart oczywiscie:rofl2:

Tez juz wlasnie z mezem rozmawialismy na ten temat bo mogl ktos zalozyc na meza email i podac tam nasze dane i sciagnol z tej stronki jakis platny program:baffled:i odrazu pomyslelismy o jego siostrze debilce:baffled:
No muszę Ci powiedzieć, że też sobie o niej pomyślałam :baffled: nie takie numery Ci robiła :dry: ale myślę, że oprócz danych adresowych właściciele tej stronki mają również IP komputera, na który był zciągany program, za który chcą teraz kasę.
Może uda Wam się podglądnąć nr IP u siostry męża :confused:

No muszę Ci powiedzieć, że też sobie o niej pomyślałam :baffled: nie takie numery Ci robiła :dry: ale myślę, że oprócz danych adresowych właściciele tej stronki mają również IP komputera, na który był zciągany program, za który chcą teraz kasę.
Może uda Wam się podglądnąć nr IP u siostry męża :confused:
w tym liscie nie stoi zaden IP adres bo tez go szukalam takze naprawde smierdzaca sprawa :dry:

reklama
Irtasia, gadałam teraz z Tomkiem i faktycznie IP nie muszą znać, ale jeśli oprogramowanie zostało wysłane na skrzynkę mailową, to muszą znać adres mailowy, na który wysyłali program. No chyba, że jakoś inaczej był program przekazywany, ale podejrzewam, że na skrzynkę mailową właśnie :tak:

Do góry