reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam:-)
Brrrrrrr ale tam dzis zimno:baffled: Juz zaliczylam z Chrisem logopede jak narazie lekcje bedzie mial raz w tygodniu po 45 minut narazie cwiczymy "sz" dostal zadanie domowe na obrazku musi malowac pajeczyne i mowic "szszszszszszszsz" i mam mu malowac wanne i krany z ciepla i zimna woda i on ma malowac wode i mowic "szszszszsz" a do tego podlozyc miedzy warge a nos slomke:tak:

reklama
Witam sie juz jako mama dwulatka :-):-):-)

nawet wyspana, bo moje dziecko zrobiło nam prezent i przespało swoja pierwszą w zyciu noc bez pobudki:-):tak::-) pierwszą od dwóch lat, ech...

miłego dnia wszystkim zycze:-)

Gratuluje. Ale Ci Hubert super prezent zrobil :tak::tak::tak:

Witam

u nas dzis sniegiem proszy. Milenka od piatku podziebiona -kaszle i katar ma. :baffled::baffled: Teraz daje jej lekarstwa i mam nadzieje,ze szybko z tego wyjdzie.

Witam:happy: U nas od wczesnego rana sypie śnieg:szok::tak: Odkąd tu jestem, czyli prawie 3 lata, to nie pamiętam, żeby tyle śniegu spadło i nie roztopiło się od razu:-p

Rosmerta - no proszę i Ty dostałaś prezent urodzinowy:-D

Dokładnie;-):tak:

Irtasia to teraz masz lekcje logopedyczne z Synem;-)

Justynka ależ masz obłożenie gości;-):-D

Rozalka najważniejsze, że jest i już nic tego nie zmieni:-) Nie przejmuj się tym;-)

Miłego dnia Dziewczyny:-)

Kurcze ja jak karmiłam to myślałam,że nigdy te nocne pobudki się nie skończą,ale raz jakoś nie zjadł.bo przespał i od tamtej pory nie je:tak:.Rano jak się obudzi daję mu 210 mleka i jest zadowolony:-)

Czy wiecie jak wyglada masa z marshmallow na torty:confused: niby ja idzie kupic wszedzie :confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry