reklama
justynka1
Mamusia Antoniusia
i wstał przed 20.00,a już liczyłam na miły wieczór z D.i nie napisałam,że Antosio usną łpo 18.00.ciekawe ,do której będzie kimał
Dzięki za pozytywne opinie,hihi. i żegnam się już,bo jakaś śpiąca jestem.
Wolfia,a może to już dziś.....;-)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Justynka bardzo ładny tort i napewno pyszny
Rozalka a ja właśnie jem deser galaretka, budyń, bita śmietana;-)
Was jak Was, ale swojego męża;-) Codziennie jak rano wstaje i kładzie się spać to pyta czy będę w końcu rodzić To wszystko dlatego, że Vickowi się na świat spieszyło Temu Maluchowi najwyraźniej w brzuszku dobrze;-)
Jak nie dziś to może jutro, a jak nie to...
Rozalka a ja właśnie jem deser galaretka, budyń, bita śmietana;-)
Wolfia ale Ty nas tu w nerwach teraz trzymasz
Was jak Was, ale swojego męża;-) Codziennie jak rano wstaje i kładzie się spać to pyta czy będę w końcu rodzić To wszystko dlatego, że Vickowi się na świat spieszyło Temu Maluchowi najwyraźniej w brzuszku dobrze;-)
Wolfia,a może to już dziś.....;-)
Jak nie dziś to może jutro, a jak nie to...
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
To moze to dziewczynka Przewaznie dziewczynki sie przenosiWas jak Was, ale swojego męża;-) Codziennie jak rano wstaje i kładzie się spać to pyta czy będę w końcu rodzić To wszystko dlatego, że Vickowi się na świat spieszyło Temu Maluchowi najwyraźniej w brzuszku dobrze;-)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
To moze to dziewczynka Przewaznie dziewczynki sie przenosi
O no właśnie o tym pisałam ostatnio!Podobno statystycznie tak jest.No ale zdarzaja sie wyjątki(prawda Kasiad;-))
reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Może i tak... jeszcze 6 dni, czyli 144 godziny, więc jeszcze wszystko może się zdarzyć