reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Justynka,torcik bardzo apetyczny:-):tak::tak::tak:.Musze pomyslec nad Konrada tortem:sorry2:,czas tak szybko leci...:sorry2:

Wolfia,u nas tez rzucała te teksty:-D:-D:-D

Justynka świetny torcik,taki "nieprzesadzony"(prosty) i wygląda apetycznie.:tak:
Agusia wyłazić mi z "dołka",ale już, babencjo!:tak:
a serio,to przytulam.:tak:
Wolfia ale Ty nas tu w nerwach teraz trzymasz:-D

A ja z tęsknoty za mężem,to sie pcieszam czekoladkami z Adwokatem;-)Aż mnie zemdli:-D

Justynka bardzo ładny tort i napewno pyszny:tak:

Rozalka a ja właśnie jem deser galaretka, budyń, bita śmietana;-)

Wolfia ale Ty nas tu w nerwach teraz trzymasz:-D

Was jak Was, ale swojego męża;-) Codziennie jak rano wstaje i kładzie się spać to pyta czy będę w końcu rodzić:confused::-D To wszystko dlatego, że Vickowi się na świat spieszyło:-p Temu Maluchowi najwyraźniej w brzuszku dobrze;-)

Wolfia,a może to już dziś.....:tak:;-)

Jak nie dziś to może jutro, a jak nie to...:-p:-D

Was jak Was, ale swojego męża;-) Codziennie jak rano wstaje i kładzie się spać to pyta czy będę w końcu rodzić:confused::-D To wszystko dlatego, że Vickowi się na świat spieszyło:-p Temu Maluchowi najwyraźniej w brzuszku dobrze;-)
To moze to dziewczynka:confused: Przewaznie dziewczynki sie przenosi:tak:

reklama
Do góry