reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Tylko proszę się ze mnie nie śmiać :-p dziewczyny ale potrzebuję Waszej rady w kwestii... mopa :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja mam jeden z prostszych Viledy i do niego wiadro, i jestem zadowolona:tak:
VILEDA - Produkty - Do podłóg - mopy i szczotki do zamiatania - Mopy i wiadra - Mop Mikroaktywny / SuperMocio
VILEDA - Produkty - Do podłóg - mopy i szczotki do zamiatania - Mopy i wiadra - Super Wiadro

Chociaż nie ukrywam, że kiedyś chciałabym sobie sprawić taki jak ma np. Irtasia:sorry2:

Od czwartku w Lidlu są jakieś w promocji, tylko nie wiem czy masz tyle czasu, żeby poczekać;-)
Lidl Online

:-Dno fajny ten temat.Ja mam taki z Biedronki z dwoma wkładamy,jeden do płytek taki niby do tłuszczu,a drugi do parkietu,ale jestem bardzo zadowolona,wchłaniają wodę doskonale i myją też extra,właśnie miałam pisać,że podłogi umyłam:tak:.Jestem z niego zadowolona i był niedrogi,ale wiadomo vileda to vileda,pewnie jest dużo lepszy;-)

Ja mam taki z Biedronki z dwoma wkładamy,jeden do płytek taki niby do tłuszczu,a drugi do parkietu,ale jestem bardzo zadowolona,wchłaniają wodę doskonale i myją też extra,właśnie miałam pisać,że podłogi umyłam:tak:.Jestem z niego zadowolona i był niedrogi,ale wiadomo vileda to vileda,pewnie jest dużo lepszy;-)

To że z Biedronki to wcale nie znaczy, że może być gorszy:tak: Ja tutaj jak popatrzyłam na mopy w cenie Viledy to się załamałam, jaki szajs:-p Dlatego zdecydowałam się ostatecznie na Viledę:tak:

reklama
Na koncu i na poczatku wypowiedzi musi byc ten nawias kwadratowy z napisem quote=...tratatata,a w srodku zostawiasz dowolne slowa do zacytowania;-)

Ja mam vilede,ale ta prosta.Zanim ja kupilam,to kupiłam w Kauflandzie wiadro do mopa-firma krzak i jak pierwszy raz wyzymałam mopa,to złamałam te nakładke na wiadro;-):-D.Wtedy kupilam juz vilede:sorry2:
.Irtasia,Twoj sprzet kosmiczny !!!

Ostatnia edycja:
Do góry