reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Technik juz poszedl suszarka naprawiona :rofl2::-) ale wcisl mi taki proszek za 22 euro co niby wszystko czysci , niby sie termostat przegrzal od tego ze proszek stawiam kolo suszarki a on byl docisniety do sciany :-D ja juz nie wspomne ze on skakal i zanim ta sruba niewypadla to zdrowo tarlo :-D ale mam radoche :rofl2:
Za to teraz ludzie z telekomunikacji sprawdzaja mi linie bo jak rozmawiam przez telefon to mi trzeszczy w sluchawce i internet mi sie traci od 3 dni:baffled:

Witam:-) Muszę coś na obiad wymyślić... tylko nie wiem co:confused: Ach i w końcu tą torbę do szpitala dopakować do końca:-p Nigdy nie mam czasu:rofl2:

Wrócilismy z gór, było super.

Domyślam się;-) Fajnie tak sobie wypocząć...:sorry2::tak:

Hej
zaraz wysyłam mojego "Dinozaura" na bal przebierańców:tak::-)

...nastałam sie w wczoraj w punkcie wypozyczania stroi ze szok:szok::angry::-D..

Ale pewnie warto było i Kondzio rewelacyjnie wygląda:tak:

Irtasiu dobrze, że po dzisiejszych naprawach będziesz miała wszystko jak nowe;-)

Miłego dzionka:happy: U nas leje, wieje i aż się nie chce przez okno wyglądać, a co dopiero wychodzić:baffled:

I ja się witam:tak:
Miśka fajnie, że wyjazd się udała:-)
Agusia my też chcemy zobaczyć Twojego Dinozaura:-D
Irtasia też masz przygody:-D
Wolfia no pakuj się dziewczyno, pakuj:-D Ani się obejrzysz, a będziesz już rozdwojona:-)

A my kolejny dzień leniwca:sorry:

Hej! Agusia pokaż dinka koniecznie :tak:
Przypomniałas mi przy okazji jak u nas kiedyś był bal przebierańców dla psów, i konkurs na najlepsze przebranie. Wygrał pies mojej koleżanki z klasy - jamnik o wdzięcznym imieniu Filut. Kumpela zrobiła mu wtedy kartonowy pancerz, pomalowała i Filut wystąpił na balu w roli żółwia ninja :rofl2: :-D

Miśka fajnie ,ze wypoczałaś na nartach :-)

Irtasia faktycznie masz przygody z tymi cudami techniki ;-) A wszystko po to zeby sobie zycie ułatwiać:-D;-)

Wolfia -teraz to nie znasz dnia ani godziny:-D:tak:;-)

Witam sie:-)
i lece ponadrabiac, może mi sie uda zanim zostanę zarzucona nastepna robotą, tak jak od rana

Agusia też czekam na fotke Dinusia:tak::-)
Miśka i na zdjęcia z gór też:tak::-) fajnie mieliście, ech... ja na nartach nie zjeżdzam tylko na biegówkach zapodaje, ale juz 3 lata przerwy miałam, ale tak sobie myslę, że jak Hubek podrośnie i będzie chcial zjezdzac na nartach to też sie wreszcie przełamię i się nauczę, może mąż też:tak:

Ostatnia edycja:
Tylko proszę się ze mnie nie śmiać :-p dziewczyny ale potrzebuję Waszej rady w kwestii... mopa :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Stary mi się rozwalił, jutro jadę kupić nowego ale nie wiem jakiego :confused: mam trochę tych podłóg do mycia i chciałabym żeby nowy się sprawdził. Stary to był taki niebieski gąbkowy wałek, bez wiaderka, pewnie będziecie wiedziały o co mi chodzi.
Doradzicie coś? Albo może odradzicie czego nie kupować :confused:

reklama
Do góry