reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam

Ja dzisiaj jeszcze w domku:tak:
Spacer zaliczony, jedno pranie zrobione, drugie sie konczy, a i jeszcze obiadek trza zrobic:-p
Jula smacznie spi...wiec mam chwilke.....bo cos kolo 16 na mieszkanko jade sprzatac co nieco......aby tato mogl klasc fugi.....

reklama
U nas już drugi spacer,taki na uśpienie,Antoś już przeniesiony do łóżka,chałupa prawie wysprzątana,teraz tylko kawka i chwila ciszy:-D.Dobrze,że już mu tylko od czasu do czasu kaszelek mały został,to może na niedzielę uda mi się gości sprosić:rofl2:

a ten koleś z Belgii:crazy: skąd tacy ludzie sie biorą....[/quote]
Mi się teraz to śni i zastanawiam się czy u nas jakoś zabezpieczą te przedszkola,bo ja zapisałam małego od września do żłobka i ta grupa żłobkowa jest od razu na przeciw drzwi wejściowych,a do przedszkola może sobie wejść każdy interesant:baffled:.Może powinni zrobić zamykane drzwi i jakiegoś portiera postawić:confused:

Brawo Wiśnia! :tak: No to już coraz bliżej końca........
podziwiam naprawdę wszystkie studiujące dziewczyny, ja już nie miałabym raczej na to siły :no:

dzięki :-)

Joasiek ja nie bardzo mam wyjście, jeśli chcę pracować w szkole muszę zrobić przygotowanie ped.
a dyrektor już coś przebąkuje o następnej podyplomówce :baffled::baffled::baffled:

sesja zakończona, zostało podbić praktyki, napisać pracę i się obronić :-)

Świetnie:-):-) Teraz to już z górki będzie;-):tak:

a dyrektor już coś przebąkuje o następnej podyplomówce :baffled::baffled::baffled:

A co tym razem:sorry2::confused:

Ja się żegnam, bo teraz mój mąż posiedzi sobie chwilkę na swoim tarotowym forum;-) Miłego wieczoru i spokojnej nocki:happy:

reklama
Do góry