reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

u nas byl snieg ale juz go niema tylko na altankach lezy :-( moje dzieci niewiedza co to snieg:-(

To zapraszamy.
A Kuba rano wykrzyczał "ojej nie ma brum,brum",podchodzę do okna,a tam samochody całe białe.
Potem na spacerku,jak miał białe buty od śniegu,to najpierw krzyczał "mama bee"(że brudne:-D),a potem podziwiał "duzi,duzi śnieee,duzi,duzi":-Di wchodził w zaspy (no nie takie wielkie)przy krawężniku:tak:

reklama
I ja witam, u nas dopiero teraz spadł śnieg. Od rana tylko widziałam Wasze białe miasta w tvn24.
A co do telewizorów, to ja mam zwykły kineskopowy. ale planuję kupić jakiś płaski dla zaoszczędzenia miejsca. I przed wyborem czy plazma czy lcd możecie mi pomóc. wiemy jak reaguje plazma na uderzenia. któraś posiadaczka lcd mogłaby się poświecić i zrobić podobny test. Co tak teoretycznie tylko będziemy dyskutować.

:-)Witam sie z wieczorka

Jestem dzisiaj padneita....od 9 do 19 bylam w pracy......rozkladanie towaru itp..:sorry2: jeszcze jutro na 10 i nie wiem do ktorej, do tego mam mnustwo do nauki....mialo byc 160 herbat i 10 kaw a mamy prawie 300 herbatek i ok.40 kaw:szok:

Ale ogolenie ok, dziewczyny fajne....klimacik tez.....

Co do sniegu to u nas tez bialutko, Krzys byl z mala na dwoerku i podobno sie bala sniegu:-D gapcia moja mala......zaraz mi sie przypomina jak nad morzem bala sie wody i piasku:-p

dziewczyny MAM NAŁÓG :szok: czekolada DOVE orzechowy sekret tryfli - już 2 zjadłam na jednym posiedzeniu:szok: i się martwię bo zostały mi tylko 2

Oli dziś śnieg łapała w ręce i dziwiła się co to jest :tak:

Nuśka, fajnie, że atmosfera w pracy fajna, to bardzo ważne.

Karola, mi też te nowe czekoladki Dove smakują, najbardziej "Cynamonowy sen pomarańczy" :sorry2:

I tu jestem innego zdania ale moze sie myle udezac nie bede w ani jeden ani w drugi:tak::rofl2::-D
Lepiej Irtasia nie uderzaj :-D
A tak na poważnie, to plazma jest bardzo wrażliwa na uderzenia, chyba nawet bardziej niż LCDki, może nawet się uszkodzić przez nieprawidłowe noszenie :tak:
Telewizory plazmowe PDP

reklama
Do góry