reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam :-)
Już jest lepiej, ale obudziłam się dziś z mega bólem głowy.
Zjadłam śniadanie, teraz piję kawę i czuję, że wracam do normalności, choć całkowicie mi jeszcze nie przeszło :dry:

Witam:-) W końcu udało mi się tu dotrzeć:-D Wczoraj cały dzień coś robiłam, sprzątanie, gotowanie, pranie, prasowanie, a wieczorem padłam:-p Trochę się pośmiałam przy programie Kuby Wojewódzkiego. Dobra rozmowa była z Jackiem Barciakiem - bardzo inteligentny aktor z dobrym poczuciem humoru;-) Rewelacyjnie zresztą gra tego całego projektanta mody w "Brzyduli":-p:-D

Trzymajcie się ciepło w tą okropną pogodę:rofl2::tak:

reklama
byliśmy juz na zakupach i spacerku choć połowy rzeczy nie kupiłam bo zapomniałam :baffled: ale narazie nie wychodzę :no: nic pomału się biorę za sprzątanie :happy2:
To tak jak my,tyle,że mi sie ni chce sprzątać.
Witam:-) W końcu udało mi się tu dotrzeć:-D Wczoraj cały dzień coś robiłam, sprzątanie, gotowanie, pranie, prasowanie, a wieczorem padłam:-p Trochę się pośmiałam przy programie Kuby Wojewódzkiego. Dobra rozmowa była z Jackiem Barciakiem - bardzo inteligentny aktor z dobrym poczuciem humoru;-) Rewelacyjnie zresztą gra tego całego projektanta mody w "Brzyduli":-p:-D

Trzymajcie się ciepło w tą okropną pogodę:rofl2::tak:
Oż Ty kobitko,nie forsuj sie zbytnio.Wiem,że to pewnie trudne,ale odpoczywaj z maleństwem,oszczędzaj siły.Nie wszystko musi byc zrobione w domu;-)

Do góry