Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tak jak my,tyle,że mi sie ni chce sprzątać.byliśmy juz na zakupach i spacerku choć połowy rzeczy nie kupiłam bo zapomniałam ale narazie nie wychodzę nic pomału się biorę za sprzątanie
Oż Ty kobitko,nie forsuj sie zbytnio.Wiem,że to pewnie trudne,ale odpoczywaj z maleństwem,oszczędzaj siły.Nie wszystko musi byc zrobione w domu;-)Witam:-) W końcu udało mi się tu dotrzeć Wczoraj cały dzień coś robiłam, sprzątanie, gotowanie, pranie, prasowanie, a wieczorem padłam Trochę się pośmiałam przy programie Kuby Wojewódzkiego. Dobra rozmowa była z Jackiem Barciakiem - bardzo inteligentny aktor z dobrym poczuciem humoru;-) Rewelacyjnie zresztą gra tego całego projektanta mody w "Brzyduli"
Trzymajcie się ciepło w tą okropną pogodę