reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Jenni panicznie boi sie psow duzych ,sasiadka ma goldena ktory siega mi prawie do pasa i Jenni na jego widok placze :sorry2: a on taki lagodny tylko ze jak merdnol ogonem raz ta ja przewrucil i to chyba dlatego:confused:

reklama
Witam po weekendzie:-)

mieliśmy w sobotę przeprowadzkę Huberta do jego pokoiku:-) Hubek sam pomagał tacie przesuwać swoje łóżeczko przez cały korytarz do sqwojego pokoju:-D:-D mielismy ubaw, jest zakochany w swoim pokoiku i jak tylko ktoś nas odwiedza to Hubek zaraz ciągnie go na górę pokazać pokój:-D:happy:
no i śpi sam, bez problemu, żadnego budzenia się w nocy i wołania mama, śpi tak jakby spał u nas:tak::-) może nawet spokojniej, bo rano przynajmniej się nie wiercił jak wstawalismy do pracy. myslałam ze będą problemy a tu taka niespodzianka:-)

miłego dzionka wszystkim

Rosmerta,to super:tak::-).
Ja juz po weekendzie w szkole.
Mialam ten egzamin,przeżyłam:tak:;-).
Miałam egzamin w niedziele.Pytania byly łatwe,w formie testowo-opisowej,napisalam w 5 minut:tak:.
Pani dr do mnie podeszła,przeczytala,to co nabazgralam i podniosla kciuk do gory:-).Oznaczac,to mialo,ze wszystko dobrze,a ja.........................:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zrozumialam,ze ona mi pokazuje,ze mam bład w pierwszym pytaniu:szok::angry:.I zmienialam odpowiedz ze szczegolowej na bardziej ogolna:sorry2: i co???????:angry::angry::angry::angry:Skresliłam dobra odpowiedz:-D:-D:-D:-D:rofl2:.Pozniej nam podala prawidłowe odpowiedzi i sie wkurzyłam:-p.
Dobra,jestem co?W stresie chyba mozg przestal mi pracowac:wściekła/y:

A tak poza tym ,to nareszcie czuje mniejszego stres:tak:.Musze sie oczywiscie dalej uczyc,bo w nastepny weekend znowu do szkoły.Plan na ten tydzien trzaskanie testow z mikroekonomii i czytanie prawa cywilnego;-):tak:

A tak w ogole to witam w zimny poniedziałek:happy::tak:

reklama
Dzieńdoberek ;-)
A mi się kolejny tydzień zaczął znowu dupiato, netu dalej w domu nie mam, dziś rano za mocną kawę wypiłam i mało nie zwymiotowałam w drodze do pracy, cały czas mi zresztą niedobrze i głowa mi pęka z bólu. Do tego marznę bo szef na ogrzewaniu oszczędza :wściekła/y:

Do góry