reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Biedna Emilka:baffled:.
Susu,glowka do góry:tak:
Mam juz prawie dorosłe dzieci;-) i jak ja sie ucze,to sa w szkole lub po prostu staraja sie nie przeszkadzac:happy:.Ucze sie,gdy Konrad śpi:tak:,te 2-3 godzinki moge temu poświęcic:tak:.
Jak mały wstaje robie inne rzeczy.Musze miec podzielnosc uwagi,bo konrad jest wsedzie.Zreszta wiecie jak to jest.Jak sprzatałam w kuchni(dzieci robiły pizze:szok:-wyobrazcie sobie kuchnie:baffled:),Konrad powyjmował z pudelek wszystkie zabawki i cała paczke Pampersow porozrzucał po podlodze:baffled:.I niby co chwilke zaglądałam:confused:.

reklama
hej..poprstu czad prawie dosłownie;-):-Dwyje..bało mi kibel ....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.....niech juz ten miesiac sie skonczy bo nie wytrzymam:crazy::baffled::wściekła/y:

Konrad chory ...wciaz goraczka dzis zrobiłam mu wolne......dzis mam tez wywiadówke:rofl2:

cześć
jessu Aguś wybacz ale parsknęłam śmiechem w pierwszej reakcji :zawstydzona/y: Tobie do śmiechu nie jest biedaku ale wiesz - kiedyś musi się skończyć zła passa, życzę żeby kibel był ostatni :tak:

ja muszę zedrzeć Izę z łóżka niech do przedszkola śmiga, na razie :rofl2:

Witam:-)

rany Agusia:szok::szok: ty to masz kobitko:sorry2: oby to była ostatnia rzecz...
Biedna Emilka:-( mam nadzieję, że juz dziś dobrze?:confused: Gosia tylko nie kładź tej narzuty już bo może ona tak na nia działa...;-);-);-)
Susu głowa do góry:tak::-), każdy ma czasem gorszy dzień

a u nas przymroziło, wstaję odsłaniam okno a w ogrodzie biało od szronu, cudny widok:tak::-) niech sie skończy jesien i zacznie biała zima ze słoneczkiem jak dziś:tak::-)

miłego dzionka wszystkim życzę:-)

reklama
Do góry