reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Cześc dziewczyny. U nas też piękna pogoda. A ja my wszystkie mamy zapalenie krtani. Jestem oczywiscie w pracy, ale odebrało mi głos. Najgorsze jest, że to moze być na tle alergiczny. Teraz sobie wymyślili u mnie w bloku remonty. Kurzu, pyłu cementowego jest wszędzie aż grubo. A niestety jesteśmy uczulone.:-(

ja z północy wiec pada a ladowalam cala noc aparat na zaawe z liscmi - hmmm chyba ktos nam zazdoscil tylko kto :crazy::baffled: pewnie siasiadka bo wczoraj nie poszla z nami i zalowala.
no ale serio to podoga oj typowo gastronomiczna - albo chlac albo spac

wiec czas na kawe i zabawe z szymciem bo juz baja sie konczy teraz przerabiamy slonia DUMBO :tak:

Dzien dobry:)
Ja od samego rana sie wkurzylam bo zapomnialam hasla do bb i siedzialam chyba 30 min i probowalam wszystko co mozliwe....na szczescie mi sie udalo......
Kurcze musze chyba sobie gdzies to zapisac, bo po co sie tak stresowac:p hihihi

Juz nawet do Gosi pisalam na NK by mi pomogla hihihih

reklama
Do góry