reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Hej lutówki
Babeczki mam ptanko, czy ktoraś z Was ma moze prawo jazdy na czas okreslony ? Ja dostalam na kilka lat chyba 3 ...i w lutm mi się konczy waznosc prawka, dostałam tak ze względu na to ze nosze okulary i chyba musze zobic nowe badanie oczu ...tylko gdzie i z czym mam sie zgłosić? Nie wiem jak mam się za to zabrać :/
Babeczki mam ptanko, czy ktoraś z Was ma moze prawo jazdy na czas okreslony ? Ja dostalam na kilka lat chyba 3 ...i w lutm mi się konczy waznosc prawka, dostałam tak ze względu na to ze nosze okulary i chyba musze zobic nowe badanie oczu ...tylko gdzie i z czym mam sie zgłosić? Nie wiem jak mam się za to zabrać :/
Oliwieczka
no dzieki dziewczyny, lekarza musze miec takiego od kierowców to wiem na pewnoe +okuliste
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Witam Wszystkie;-) U nasz pochmurno, ale na szczęście nie pada tak jak wczoraj Pospaliśmy już drugi dzień z rzędu prawie do 9, tzn. Vicek pospał, a ja sobie poleżałam w łóżku dłużej Chyba naszym Maluchom też się udziela aura pogodowa skoro śpią dłużej i nie chce im się rano wstawać
Oliweczka mój mąż ma taki sam problem jak Ty i sama się zastanawiam, co będziemy musieli zrobić. Mam nadzieje, że u nas nie będzie problemu, mimo że mój mąż wymeldował się w Polsce ze względu na wojsko Jak będziesz już coś wiedziała to proszę podziel się informacjami - będę wdzięczna;-)
Oliweczka mój mąż ma taki sam problem jak Ty i sama się zastanawiam, co będziemy musieli zrobić. Mam nadzieje, że u nas nie będzie problemu, mimo że mój mąż wymeldował się w Polsce ze względu na wojsko Jak będziesz już coś wiedziała to proszę podziel się informacjami - będę wdzięczna;-)
Oliwieczka
Witam Wszystkie;-) U nasz pochmurno, ale na szczęście nie pada tak jak wczoraj Pospaliśmy już drugi dzień z rzędu prawie do 9, tzn. Vicek pospał, a ja sobie poleżałam w łóżku dłużej Chyba naszym Maluchom też się udziela aura pogodowa skoro śpią dłużej i nie chce im się rano wstawać
podziele sie oczywiscie jak tylko bede cos wiedziała
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Oliwieczka,tak jak pisze Gosia najpierw okulista,potem lekarz z uprawnieniami do wystawiania zaswiadczen dla kierowcow.Papierek od niego dołaczasz do druczka w urzedzie.Ja mialam na 5 lat,ale ładnie sie usmichnełam do lekarza;-) i dostalam na 15.Pogadaj z lekarzem,zeby Ci dal na wiecejHej lutówki
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Witam babeczki U nas nie pada:-)
Też tak chcęDrugi dzień spałam do 8.00,ale jestem szczęśliwa!
Witam mamuśki.!
reklama
Cześc dziewczyny. Ja też się dzisiaj wyspałam, bo siedzimy wszystkie chore w domu. Tak strasznie kaszle, ze mnie wczoraj z pracy wywalili. Jutro ide do lekarza. Madzia ma podobne objawy i dzisiaj pediatra stwierdziłą, ze to od zatok. Zobaczymy co mi powie moja. I ciekawe co bedzie z Mają, bo też kaszle.