reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Hej lutówki:)

Babeczki mam ptanko, czy ktoraś z Was ma moze prawo jazdy na czas okreslony ? Ja dostalam na kilka lat chyba 3 ...i w lutm mi się konczy waznosc prawka, dostałam tak ze względu na to ze nosze okulary i chyba musze zobic nowe badanie oczu ...tylko gdzie i z czym mam sie zgłosić? Nie wiem jak mam się za to zabrać :/

Witam :-)

Ja Oliwieczka nie potrafię Ci pomóc :no:

Dziś po południu idziemy do teściówki na imieniny. A przedtem jakiś spacerek zaliczymy, za oknem pochmurno, ale na szczęście nie pada.

Witam Wszystkie;-) U nasz pochmurno, ale na szczęście nie pada tak jak wczoraj:-p Pospaliśmy już drugi dzień z rzędu prawie do 9, tzn. Vicek pospał, a ja sobie poleżałam w łóżku dłużej:tak: Chyba naszym Maluchom też się udziela aura pogodowa skoro śpią dłużej i nie chce im się rano wstawać:-p

Oliweczka mój mąż ma taki sam problem jak Ty i sama się zastanawiam, co będziemy musieli zrobić. Mam nadzieje, że u nas nie będzie problemu, mimo że mój mąż wymeldował się w Polsce ze względu na wojsko:sorry2: Jak będziesz już coś wiedziała to proszę podziel się informacjami - będę wdzięczna;-)

Witam Wszystkie;-) U nasz pochmurno, ale na szczęście nie pada tak jak wczoraj:-p Pospaliśmy już drugi dzień z rzędu prawie do 9, tzn. Vicek pospał, a ja sobie poleżałam w łóżku dłużej:tak: Chyba naszym Maluchom też się udziela aura pogodowa skoro śpią dłużej i nie chce im się rano wstawać:-p

Oliweczka mój mąż ma taki sam problem jak Ty i sama się zastanawiam, co będziemy musieli zrobić. Mam nadzieje, że u nas nie będzie problemu, mimo że mój mąż wymeldował się w Polsce ze względu na wojsko:sorry2: Jak będziesz już coś wiedziała to proszę podziel się informacjami - będę wdzięczna;-)

podziele sie oczywiscie jak tylko bede cos wiedziała :tak:

Hej lutówki:)

Babeczki mam ptanko, czy ktoraś z Was ma moze prawo jazdy na czas okreslony ? Ja dostalam na kilka lat chyba 3 ...i w lutm mi się konczy waznosc prawka, dostałam tak ze względu na to ze nosze okulary i chyba musze zobic nowe badanie oczu ...tylko gdzie i z czym mam sie zgłosić? Nie wiem jak mam się za to zabrać :/
Oliwieczka,tak jak pisze Gosia najpierw okulista,potem lekarz z uprawnieniami do wystawiania zaswiadczen dla kierowcow:tak:.Papierek od niego dołaczasz do druczka w urzedzie.Ja mialam na 5 lat,ale ładnie sie usmichnełam do lekarza;-) i dostalam na 15.Pogadaj z lekarzem,zeby Ci dal na wiecej:tak:

reklama
Cześc dziewczyny. Ja też się dzisiaj wyspałam, bo siedzimy wszystkie chore w domu. Tak strasznie kaszle, ze mnie wczoraj z pracy wywalili. Jutro ide do lekarza. Madzia ma podobne objawy i dzisiaj pediatra stwierdziłą, ze to od zatok. Zobaczymy co mi powie moja. I ciekawe co bedzie z Mają, bo też kaszle.

Do góry