reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Hej a my wczoraj oczywiscie w marketach :/ na zakupach, powiem wam ze mam dosyć kupowania
ale powoli zblizamy sie do konca zakupów
a teraz ide sprzatać
bo w pokoju nie rozpakowane zakupki
ale powoli zblizamy sie do konca zakupów
a teraz ide sprzatać
bo w pokoju nie rozpakowane zakupki
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Dziendoberek
my dzis wczesnie wstalysmy - Milena cos nie chce ostatnio spac. Weekend spedzilysmy na spacerach, placach zabaw i malym shoppingu;-);-);-)
my dzis wczesnie wstalysmy - Milena cos nie chce ostatnio spac. Weekend spedzilysmy na spacerach, placach zabaw i malym shoppingu;-);-);-)
Joanna73
uzależniona od BB
I ja się z Wami witam :-) mam dziś pierwszy wykład o 16 i troche jestem zdenerwowana i jakies lęki mnie dopadły Koleżanka ma przyjść posiedzieć z dziećmi bo Mąż w pracy do 17 miłego dnia:-)
irtasia27
Witam:-)
Ja juz obiadek mam prawie zrobiony jeszcze z jakies 15 minut ale popazylam sobie reke od nadgarstka do kciuka ale szczypia jak cholera jak na zlosc nic niemam w domu bo ostatnio pantenol dalam znajomej i juz nie wrucil do mnie
Ja juz obiadek mam prawie zrobiony jeszcze z jakies 15 minut ale popazylam sobie reke od nadgarstka do kciuka ale szczypia jak cholera jak na zlosc nic niemam w domu bo ostatnio pantenol dalam znajomej i juz nie wrucil do mnie
karola-04
a my dzis mamy mega fajny dzien. szymek pierwszy raz zszedl w nocy z wyrka przyszedl do naszego pokoju plakal i wolala mama mama ale bylam w szoku jak go zobaczylam nad glowa
no i udal nam sie dzis super spacer wyprawa po liscie ale bylo zabawy radochy turlania - nawet ja sie turlalam a co tam i zdjecia i wszystko co tylko mozliwe na spacerze jesienia
oby jutro bylo jeszcze bardziej slonecznie bo mamy te same plany
a to kilka uchwyconych chwil bylismy siasiadka i jej synkiem Maćkiem on młodszy od Szymcia o 4 miechy ale widac ze mieli sobie cos na ucho do powiedzenia
no i udal nam sie dzis super spacer wyprawa po liscie ale bylo zabawy radochy turlania - nawet ja sie turlalam a co tam i zdjecia i wszystko co tylko mozliwe na spacerze jesienia
oby jutro bylo jeszcze bardziej slonecznie bo mamy te same plany
a to kilka uchwyconych chwil bylismy siasiadka i jej synkiem Maćkiem on młodszy od Szymcia o 4 miechy ale widac ze mieli sobie cos na ucho do powiedzenia
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
No a ja z takich akcji sie akurat NIE CIESZĘa my dzis mamy mega fajny dzien. szymek pierwszy raz zszedl w nocy z wyrka przyszedl do naszego pokoju plakal i wolala mama mama ale bylam w szoku jak go zobaczylam nad glowa
A zdjęcia super.
reklama