reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Witam :-)
Rozalka, o rety, od 4.30 Toż to śodek nocy
No nie muszę Wam mówic jakiego miałam nerwa
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Witam z rana,
u nas jeszcze ciemno. Udanej niedzieli wszystkim.:-):-):-)
u nas jeszcze ciemno. Udanej niedzieli wszystkim.:-):-):-)
Witam :-)
My po imprezce, przed chwilą wstałam. Goście wyszli po 1wszej, Oli pół nocy spała u Pauliny w pokoju.
Wczoraj na przywitanie gości urządziła półgodzinny płacz, bo wystraszyła się naszego kolegi (ostatnio strasznie strachliwie reaguje na wiele rzeczy, a na facetów szczególnie). Kolega za szybko chciał lody przełamać i dotknął Oliwkę zanim ta się oswoiła, no i ta nie mogła się potem uspokoić Potem się już oswoiła, ale trzymała się cały czas na bezpieczną odległość, coś jej facet wyjątkowo do gustu nie podszedł
My po imprezce, przed chwilą wstałam. Goście wyszli po 1wszej, Oli pół nocy spała u Pauliny w pokoju.
Wczoraj na przywitanie gości urządziła półgodzinny płacz, bo wystraszyła się naszego kolegi (ostatnio strasznie strachliwie reaguje na wiele rzeczy, a na facetów szczególnie). Kolega za szybko chciał lody przełamać i dotknął Oliwkę zanim ta się oswoiła, no i ta nie mogła się potem uspokoić Potem się już oswoiła, ale trzymała się cały czas na bezpieczną odległość, coś jej facet wyjątkowo do gustu nie podszedł
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
hej!
zaram ruszamy spacerkiem na obadek do mojej siostry
pozniej jedziemy do nas na kawke i posiedziec na ogordku
milego dia babeczki!
zaram ruszamy spacerkiem na obadek do mojej siostry
pozniej jedziemy do nas na kawke i posiedziec na ogordku
milego dia babeczki!
U nas też piękne słonka. Maja na spacerku z tatą. Ja k jest raz w tygodniu, to niech sie poudziela. W Krakowie jest dzisiaj Akademia Zdrowego Rozwoju. Byłyście? Nie wiem czy warto.
A Majeczka też sie zrobiła "nietykalska". Wczoraj na zajęciach na basenie w pewnym momencie padła komenda, że robimy kółeczko. Na przemian rodzic-dziecko. Niestety Maja sie nie dała nikomu obcemu dotknąć. Aż pani instruktorka zauwazyła, ze Maja sie zrobiła strasznie wstydliwa, nie chciała na nią nawet spojrzeć.
A Majeczka też sie zrobiła "nietykalska". Wczoraj na zajęciach na basenie w pewnym momencie padła komenda, że robimy kółeczko. Na przemian rodzic-dziecko. Niestety Maja sie nie dała nikomu obcemu dotknąć. Aż pani instruktorka zauwazyła, ze Maja sie zrobiła strasznie wstydliwa, nie chciała na nią nawet spojrzeć.
madzix
Fanka BB :)
U nas też piękne słonka. Maja na spacerku z tatą. Ja k jest raz w tygodniu, to niech sie poudziela.
To dokładnie tak, jak u nas;-)
reklama