reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
my netie a teraz bluueconnect;-);-)
Irtasia ja mam osiedlową sieć więc nie pomogę ;-)
Witam wszystkich :-)
Ja mam net z kablówki,Chopin.
Jedno jest pewne najgorsze są radiowe,bo tam sygnał ciągle zanika i jest uzależniony od pogody.
ja też mam osiedlówkę
no i Witam wszystkie dziewczyny, u nas słoneczko wychodzi chyba ładnie dzień się zapowiada
Irtasia,ja mam neostrade i moge polecic.Mozna wyczaic jakas promocje,bo czesto robia.Za 2 mega place 99 zł+oplata za Lifeboxa(opcjonalnie).Mialam radiowke,ale placac za 1 mega mialam polowe tego.Teraz jestem naprawde zadowolona.Kurier przywozi zestaw i podlącza sie samemu,dziecinnie proste;-)
Dzieki teraz jeszcze poczytam w necie o waszych firmach i porownam jeszcze raz dzieki:-)Ja za 2 mega płacę 59 zł, dostawcą jest firma Gawex, od nich mamy też telewizję.
agusia9915
Matka wariatka
a no tak ..;-):-):-)Agusia 7 mb
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
czesc babeczki nie zagladam bo mam straszne problemy z zebami
zazywam antybiotyk metronidazol, dostalam plesniawki na jezyku moze od tego? nie wiem, nawet nie wiem czym sie leczy plesniawke
bol zeba niesamowity, ledwo chodze.
poczytam Was w krotce.
papa
zazywam antybiotyk metronidazol, dostalam plesniawki na jezyku moze od tego? nie wiem, nawet nie wiem czym sie leczy plesniawke
bol zeba niesamowity, ledwo chodze.
poczytam Was w krotce.
papa
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Witam.
Dziś pogoda u nas taka sobie,niby gorąco i duszno,a jak sie wybraliśmy na spacer,to zlał nas deszcz.W ogóle zabawna historia,bo szłam pod parasolem z Kubusiem i był w miare suchy,ale przed domem ,jak wbijałam kod do domofonu,to Kuba zwiał mi w najwiekszej ulewie i uciekł na chodnik.Jaką miał radochę,a mokry był do pampersa
Pod wieczór poszliśmy na Jarmark Kaszubski,Kuba sie wyszalał i teraz słodko śpi.
Mąż ze szwagrem na piwko jeszcze wyskoczyli,zaraz wrócą,więc kolacyjke szykuję.
Dziś pogoda u nas taka sobie,niby gorąco i duszno,a jak sie wybraliśmy na spacer,to zlał nas deszcz.W ogóle zabawna historia,bo szłam pod parasolem z Kubusiem i był w miare suchy,ale przed domem ,jak wbijałam kod do domofonu,to Kuba zwiał mi w najwiekszej ulewie i uciekł na chodnik.Jaką miał radochę,a mokry był do pampersa
Pod wieczór poszliśmy na Jarmark Kaszubski,Kuba sie wyszalał i teraz słodko śpi.
Mąż ze szwagrem na piwko jeszcze wyskoczyli,zaraz wrócą,więc kolacyjke szykuję.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Ja też.a ja witam;-)
Mąż wyjechał,buuu....Kuba rozpacza.
Noc do kitu,Kubula nie spał od 3.00 do 4.00,leżał sobie i gadał,wiercił sie,właził na mnie,śpiewał "Panie Janie"
Mąż po kilku piwkach też wędrował po nocy i ciągle coś do mnie mówił
Rany,ale te chłopaki nie dali mi spać.Ale to nie ten wątek....
A dziś?Cóż,od rana sprzątanko,góra zmywania i prania.Kiedy ja sie z tym uporam.
....
Za oknem słońce(na razie).....
reklama