reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
my netie a teraz bluueconnect;-);-)

Irtasia ja mam osiedlową sieć więc nie pomogę ;-)

Witam wszystkich :-)

Ja mam net z kablówki,Chopin.
Jedno jest pewne najgorsze są radiowe,bo tam sygnał ciągle zanika i jest uzależniony od pogody.:tak:

ja też mam osiedlówkę

no i Witam wszystkie dziewczyny, u nas słoneczko wychodzi chyba ładnie dzień się zapowiada :tak:

Irtasia,ja mam neostrade i moge polecic:tak:.Mozna wyczaic jakas promocje,bo czesto robia.Za 2 mega place 99 zł+oplata za Lifeboxa:tak:(opcjonalnie).Mialam radiowke,ale placac za 1 mega mialam polowe tego:baffled:.Teraz jestem naprawde zadowolona.Kurier przywozi zestaw i podlącza sie samemu,dziecinnie proste;-):tak:

Ja za 2 mega płacę 59 zł, dostawcą jest firma Gawex, od nich mamy też telewizję.
Dzieki teraz jeszcze poczytam w necie o waszych firmach i porownam jeszcze raz dzieki:-)

czesc babeczki nie zagladam bo mam straszne problemy z zebami

zazywam antybiotyk metronidazol, dostalam plesniawki na jezyku moze od tego? nie wiem, nawet nie wiem czym sie leczy plesniawke

bol zeba niesamowity, ledwo chodze.

poczytam Was w krotce.
papa

Witam.
Dziś pogoda u nas taka sobie,niby gorąco i duszno,a jak sie wybraliśmy na spacer,to zlał nas deszcz.W ogóle zabawna historia,bo szłam pod parasolem z Kubusiem i był w miare suchy,ale przed domem ,jak wbijałam kod do domofonu,to Kuba zwiał mi w najwiekszej ulewie i uciekł na chodnik.Jaką miał radochę,a mokry był do pampersa:-D
Pod wieczór poszliśmy na Jarmark Kaszubski,Kuba sie wyszalał i teraz słodko śpi.
Mąż ze szwagrem na piwko jeszcze wyskoczyli,zaraz wrócą,więc kolacyjke szykuję.:tak:

ja tez witam
OLIWIECZKA ojejku! oby dalo sie zeby szybko wyleczyc i zebys nie cierpiala.....
PAtri powodzenia w odstawianiu smoka!

Ja też.
Mąż wyjechał,buuu....Kuba rozpacza.:baffled:
Noc do kitu,:szok:Kubula nie spał od 3.00 do 4.00,leżał sobie i gadał,wiercił sie,właził na mnie,śpiewał "Panie Janie":szok::-D
Mąż po kilku piwkach też wędrował po nocy i ciągle coś do mnie mówił:-D
Rany,ale te chłopaki nie dali mi spać.Ale to nie ten wątek....
A dziś?Cóż,od rana sprzątanko,góra zmywania i prania.Kiedy ja sie z tym uporam.
....:baffled:
Za oknem słońce(na razie).....

reklama
Do góry