reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam.

Wiśnia jeszcze raz wyrazy współczucia :-(

Joanna, chcesz czekać do 18 sierpnia :szok: Kobieto, biegiem do lekarza, powinnaś już dawno u niego być, masz trójkę dzieci ... Vikard to zwykłe witaminki i napewno nie pomogą na poważniejsze schorzenia.

reklama
cześć babeczki;-)
nie ma jak to spanko we własnym łóżku:tak:chociaż taka osłoda codzienności:-)
Z rana łapanie siusków Wiki powiodło się, ciekawe czy wszystko będzie ok:confused:, mamy tak raz w miesiącu kontrolnie przez najbliższe 3 miesiące. Dobra, biorę się za zmiejszanie zdjęć:tak:

mozemy wychodzic na dwór:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

spacery niby od 14 do 16 sa
ale Fajnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:-):-):-):-):-):-):-):-)

Witam.

Joanna, chcesz czekać do 18 sierpnia :szok: Kobieto, biegiem do lekarza, powinnaś już dawno u niego być, masz trójkę dzieci ... Vikard to zwykłe witaminki i napewno nie pomogą na poważniejsze schorzenia.
To prawda,przepraszam,ale nie rozumiem koleżanki.Ja bym Cie chyba siłą zaciągnęła na pogotowie.Kobieto,nie chce straszyć,ale możesz sie kiedys nie obudzić,jak siostra mojej mamy...niestety....miała wylew,poprzedzony takimi zasłabnięciami...żyła 40 lat i zostawiła dwie młodziutkie córki...:baffled:

To prawda,przepraszam,ale nie rozumiem koleżanki.Ja bym Cie chyba siłą zaciągnęła na pogotowie.Kobieto,nie chce straszyć,ale możesz sie kiedys nie obudzić,jak siostra mojej mamy...niestety....miała wylew,poprzedzony takimi zasłabnięciami...żyła 40 lat i zostawiła dwie młodziutkie córki...:baffled:
Joanna szczerze współczuję, tego co się stało, ale też się dziwię koleżance, która dotrzymywała ci towarzystwa w niedoli, zamiast do lekarza z tobą póść, a mąż też taki beztroski, mój w 5 minut wezwałby pogotowie:tak:Nie czekaj do sierpnia, bo może być za późno, zdrowie to nie żarty:no:

reklama
Mój mąż nie jest beztroski spał a ja nie byłam w stanie go obudzic ,rano musial iśc do pracy a koleżanka była z mężem i chciał mnie zawięzć do szpitala ale ja jestem uparty osioł :zawstydzona/y: to ja jestem beztroska nie mój mąż a wszystko to dlatego że mam świadomość że nikt nam nie chce pomóz nawet w takiej sytuacji i to jest najbardziej przykre i dołujące :-(a u nas dostac sie do kardiologa graniczy z cudem

Do góry