reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

nadrobione ale przyznam sie ze po lepkach

wiec ogolnie wspolczuje tym co mialy do d.... weekend ale moze nastepny bedzie zdecydowanie lepszy czego zycze z glebi serducha

my calymi dniami w wodzie albo w basenie na tarasie albo w jeziorze jak tata wroci z pracy jutro szczepienie wiec bedzie pewnie gorszy dzien
a teraz spadam lulu a wczesniej mojego palucha moczyc bo nie ma lepszej zmiany pazur wrasta dalej :baffled:

reklama
Z piatku na sobotę w nocy wstałam przykryc Gabrysią i zobaczyć jak dzieci śpia a potem jak się polożyłam się z powrotem to nagle zrobiło mi się bardzo zimno i zaczęło mnie bardzo trząśc nie mogłam nawet obudzić męża i cokolwiek do niego powiedzieć cała lewa strona była jak sparaliżowana i najgorsze to ze ja bylam nad swoim cialem widzialam siebie jak mnie pod koldra trzesie Rano jak wstałam to mialam silny bół w mosku aż do łopatki lewej z tyłu i ręki nadal nie czulam i głowa bardzo mnie bolala i po prostu musiałam sie z powrotem połozyć Dzieci zajęly się Gabi same zrobiły sobie jesc i widzialy że coś jes ze mną` nie tak nawet Gabi miała taki smutne oczka Potem zadzwoniła moja przyjacółka i nie mogłam mówić więć przyjechala do mnie i siedziała ze mna caly czas bo poweidziala ze jak co to zostanie z dziecmi Potem wrócił mąż i juz jakos lepiej si poczułam wyszlam trochę na powietrze A do lekarza i tak się muszę wybrać A w niedziele u znajomych znowu troche mi podcięło nogi ale szybko mi przeszło Wczoraj w aptece kupiłam Vickard na wzmocnienie Bo u mnie to wszystko wynika z nerwów i niemożnosci odpoczynku Najgorzej jest jak mąż idzie to pracy to wtedy w moje dzieci wstępuje diabeł a i wogóle nudzą sie i spędzają wakaje w mieście ale mąż juz od 18 sierpnia ma urlop więc pojedzie z nimi do swojej mamy a ja wreszcie wybiore sie do kardiologa dopiero.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry