reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2023

ja to kupowałam uniwersalne ewentualnie mama coś tam trochę różowe tak się cieszyła z dziewczynki. Znam wiele przypadków gdzie lekarz się pomylił i mega się bałam 😆 Nawet dwie znane mi koleżanki miały totalny szok w szpitalu
Liczę na to że lekarze się nie mylą :p No najwyżej będę zamawiała ze szpitala paczki :p ja nie jestem jakąś wielką fanką typowego różu bo uwielbiam beże, brązy i ciekawe printy. Ale na pewno idę w trochę uni a reszta dla dziewczynki:)

reklama
Cześć dziewczyny 😊 dopiero 9+4 a mnie już cisną spodnie 🙈 jem mniej niż zazwyczaj, bo rano i wieczorem zupełnie nie mam apetytu. Dziś pół godziny chodziłam po sklepie zastanawiając się na co mam ochotę i wymyśliłam tylko sok 😄

reklama
Do góry