Ja wszystkie ubranka suszę w suszarce, większość mamy next i cool club (smyk), może jedno czy dwa mi się kiedyś skurczyły.Właśnie miałam pytać jak to jest z suszeniem ubranek w suszarce... Wnioskuję że nie da rady? A pieluszki tetrowe? Ja bez suszarki żyć nie umiem, ładuje wszystko. Fakt, kończy się różnie
reklama
oo ja tez już zaczęłam!Skromny początek kocyka dla juniora. Do lutego chyba zdążę
Załączniki
MoniqeOO
Fanka BB :)
Ja suszę wszystkie ubranka córkiWłaśnie miałam pytać jak to jest z suszeniem ubranek w suszarce... Wnioskuję że nie da rady? A pieluszki tetrowe? Ja bez suszarki żyć nie umiem, ładuje wszystko. Fakt, kończy się różnie
Zara czasem płata figle ale generalnie mi się nic nie dzieje, chyba wystarczą dobre ustawienia suszarki lub dobre materiały.
Znajoma kupuje głównie Pepco i jak kupiła suszarke to dzwoniła przerażona bo większość się solidnie skurczyła.
Agulekjuleczka
Fanka BB :)
Ja piję herbatę z imbirem, pomaga trochę i kupiłam cukierki imbirowe, bo ten posmak w ustach mnie bierze do wymiotów. U mnie również od ok 17 się rozkręca, masakra.Masakra mam nadzieję ,że tę mdłości mnie opuszcza jak najszybciej . Normalnie jestem inna zamiast rano to zaczyna się od 17 i dopiero jak porządnie usnę po północy to powoli odpuszcza chociaz nie raz budze się do WC i mnie męczy dalej . Czuje jakbym miała ciągle jelitowke od 17 w dół i ten smak ohydny w ustach ,że muszę albo gumę wziąć albo ciągle pić ,bo nie chce minąć ...
Fakt, dużo ręcznie. Ale poza ubrankami dochodziły jeszcze pieluszki tetrowe, które miał kradzione koło buźki bo bardzo ulewał, rożki, prześcieradełka, kocyki i moje koszule do karmienia w ilościach hurtowych Więc pralka też była mocno eksploatowana.4? To chyba musiałaś ręcznie prac. Bo w pralce taka ilość to za mało napewno. A to trzeba często dziecko przebrać
U mnie nadal nic nie widać, a druga ciaza w krotkim czasieChyba w kolejnych szybciej widac niż w pierwszej
I czekam na ten brzuszek i czekamU mnie nadal nic nie widać, a druga ciaza w krotkim czasie
tak jest dobrej jakości a kosztuje ok 4 zł wiec polecamŚliczności ❤ włóczkę poznaję, Action?
reklama
Wiesz, ja na wstępie mam kilka kg za dużo i brzuch mi został dość odstający, więc u mnie to pewnie dlategoU mnie nadal nic nie widać, a druga ciaza w krotkim czasie