reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2023

Mi wygodniej pisać na fb, tutaj w telefonie malo przejrzyście jest. Ale rozumiem, że ktoś może chcieć pozostać anonimowym. Ja z kolei jestem za prywatną grupą na fb, której nie widać dla nikogo, oprócz zaproszonych.

Co do kremów, to te dla dzieci najbezpieczniejsze, tu znów można poczytać u Pana Tabletki.

W poniedziałek wizyta. Od rana mdłości okropne, już się martwię, że może się czymś strułam i coś złapałam :( Na wadze od czwartku -1,5 kg. Jeśli wszystko dobrze z dzieckiem, to muszę poprosić o coś na mdłości, nie jestem w stanie funkcjonować normalnie.

reklama
Hej, ja tez jestem za prywatnym, a najchętniej za grupa na fb :) należę już do jednej i wspaniałe funkcjonuje, ale niech wypowie się większość i będzie sprawiedliwie ❤️

Mi jest wszystko jedno, ale jak zrobicie prywatny to ja się zapisuję :) Osobiście nie lubię grup facebookowych. Wolałabym np discorda. Przynajmniej zachowuje chronologię i nie odfiltrowuje komentarzy.

Dzisiaj około 3 w nocy obudzil mnie bol brzucha trzyma do teraz ale z przerwami, nie ze ciągle. Taki tępy w dole brzucha, bardzo podobny do okresowego ale dużo mniej intensywniejszy. Mam nadzieję że to nic złego, poczytałam że to normalne w tym tygodniu, że to macica się powiększa po prostu
Bo w nocy miałam myśli jechać na SOR nie dlatego że mocno bolało tylko ze ja się boję zaraz

Hej dziewczyny ja w szpitalu 😢
Ginekologicznie ok groszek rośnie serduszko bije wczoraj słuchałyśmy z panią doktor.
Natomiast z tą nerką jest źle.Zrobil się zastuj moczu,krew w moczu ,leukocyty na poziomie 70 tys. Za chwilę idę na stół aby lekarze ją odciazali i będą mi zakładać cewnik na cały okres ciąży. Gdzieś w moczowodzie zatrzymał się kamień ale ze względu na ciążę nie mogą zrobić tomografii i go zlokalizowac

Ginekologicznie ok groszek rośnie serduszko bije wczoraj słuchałyśmy z panią doktor.
Natomiast z tą nerką jest źle.Zrobil się zastuj moczu,krew w moczu ,leukocyty na poziomie 70 tys. Za chwilę idę na stół aby lekarze ją odciazali i będą mi zakładać cewnik na cały okres ciąży. Gdzieś w moczowodzie zatrzymał się kamień ale ze względu na ciążę nie mogą zrobić tomografii i go zlokalizowac
O kuuuurr.... To nieźle. Ale wszystko będzie dobrze. Dobrze ze wczas odkryli co się dzieje wiec Ci pomogą i nie będzie powiklan

ojejku kochana tak mi przykro, że musisz przez to przejść. Trzymaj się dzielnie i szybko wracaj do pełni sił ❤️

reklama
Witam, ja już mowilam, wolę tutaj, bo nie mam fb wgl😅
też jestem za prywatnym tutaj. Przy pierwszym synku tak było i grupa pisze do tej pory ze sobą a minęło już ładnych kilka lat 😁 tak się ze sobą pozżywałyśmy, a na fb znów padło śmiercią naturalną, część dziewczyn nie chciała się pokazać więc wgl nie przeszła na fb, i w sumie wszystkie wróciły tutaj i tak już zostało

Do góry