marta18691
Fanka BB :)
U nas leci jakoś dzieci szybko rosnąA co tam u Waszych dzieciaczków słychać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas leci jakoś dzieci szybko rosnąA co tam u Waszych dzieciaczków słychać?
Super dzieciaki i fajne fotki.U nas leci jakoś dzieci szybko rosną
Hanka nie chodzi do żłobka, nie była szczepiona. Baska chodzi do przedszkola, nie szczepiona i nie miala jeszxzeOj tam, będzie z głowy A szczepiłaś Hanię na ospę? Czarek nie był szczepiony więc przewiduje, że w przedszkolu złapie szybciutko. Z drugiej strony w żlobku ktoś tam w grupie miał, a on się nie zaraził...
U mnie Matylda z przedszkola przyniosła, a Ida nie złapała od niej, obie nieszczepioneHanka nie chodzi do żłobka, nie była szczepiona. Baska chodzi do przedszkola, nie szczepiona i nie miala jeszxze
U nas szczepieni wszyscy mały też się nie zaraził rok temu jak dziewczyny miały ospęU mnie Matylda z przedszkola przyniosła, a Ida nie złapała od niej, obie nieszczepione
Lena miała rok temu na święta Wielkanocne. Trochę było ciężko, bo kropek miała trochę. Siostry syn w pierwszej dobie dostał syrop miał 5 lat i o wiele lepiej przeszedł.Hanka nie chodzi do żłobka, nie była szczepiona. Baska chodzi do przedszkola, nie szczepiona i nie miala jeszxze
U Was też takie gaduły się zrobiły ? Moja nie powiem zaskakuje. Ale znowu mamoze mamy totalną. Czekam aż mój wróci zza granicy, to może się uspokoi trochę to wszystko Dalej pampers u nas, już nie wiem jak podejść do tego tematu.Super dzieciaki i fajne fotki.
Czarek gada coraz więcej, codziennie wpada jakieś nowe słowo, ale tak naprawdę on dopiero zaczyna. W porównaniu z dzieciakami w jego wieku, z mową jest trochę w tyle. Ale cieszymy się, że się rozkręca.U Was też takie gaduły się zrobiły ? Moja nie powiem zaskakuje. Ale znowu mamoze mamy totalną. Czekam aż mój wróci zza granicy, to może się uspokoi trochę to wszystko Dalej pampers u nas, już nie wiem jak podejść do tego tematu.
U nas to samo z kupą Mąż przerażony bo jutro idę do szpitala i będzie musiał to ogarniać nie ma jak się wymigać bo tak to przeważnie w pracy był jak ja to ogarniałam U nas wzloty i upadki, jednego dnia cały dzień woła, że chce siku a na drugi muszę jej przypominać co chwilaCzarek gada coraz więcej, codziennie wpada jakieś nowe słowo, ale tak naprawdę on dopiero zaczyna. W porównaniu z dzieciakami w jego wieku, z mową jest trochę w tyle. Ale cieszymy się, że się rozkręca.
U nas to raczej tatoza Na szczęście, bo mam czas dla Ady, kiedy Czarek z tatą eksploruje świat.
Od paru dni Czarek chodzi bez pieluchy. Przeważnie wola siku, ale za nic nie chce zrobić kupy na kibelek ani nocnik więc zainwestowałam w najtańsze majtki W nocy w pampersie. Mam nadzieję, że damy radę do września odpieluchowac.