reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Załączniki

• 1687971485216.jpg
    1687971485216.jpg
    480,1 KB · Wyświetleń: 111
  • IMG_20230628_185412.jpg
    IMG_20230628_185412.jpg
    539,6 KB · Wyświetleń: 119
  • IMG_20230623_114231590.jpg
    IMG_20230623_114231590.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 108
  • IMG_20230621_132753.jpg
    IMG_20230621_132753.jpg
    357,4 KB · Wyświetleń: 103
  • IMG_20230621_133924.jpg
    IMG_20230621_133924.jpg
    305,7 KB · Wyświetleń: 105
reklama
Oj tam, będzie z głowy🙃 A szczepiłaś Hanię na ospę? Czarek nie był szczepiony więc przewiduje, że w przedszkolu złapie szybciutko. Z drugiej strony w żlobku ktoś tam w grupie miał, a on się nie zaraził...
Hanka nie chodzi do żłobka, nie była szczepiona. Baska chodzi do przedszkola, nie szczepiona i nie miala jeszxze

Hanka nie chodzi do żłobka, nie była szczepiona. Baska chodzi do przedszkola, nie szczepiona i nie miala jeszxze
Lena miała rok temu na święta Wielkanocne. ;) Trochę było ciężko, bo kropek miała trochę. Siostry syn w pierwszej dobie dostał syrop miał 5 lat i o wiele lepiej przeszedł. :)

U Was też takie gaduły się zrobiły ? Moja nie powiem zaskakuje. Ale znowu mamoze mamy totalną. Czekam aż mój wróci zza granicy, to może się uspokoi trochę to wszystko :) Dalej pampers u nas, już nie wiem jak podejść do tego tematu.
Czarek gada coraz więcej, codziennie wpada jakieś nowe słowo, ale tak naprawdę on dopiero zaczyna. W porównaniu z dzieciakami w jego wieku, z mową jest trochę w tyle. Ale cieszymy się, że się rozkręca.
U nas to raczej tatoza😂 Na szczęście, bo mam czas dla Ady, kiedy Czarek z tatą eksploruje świat.
Od paru dni Czarek chodzi bez pieluchy. Przeważnie wola siku, ale za nic nie chce zrobić kupy na kibelek ani nocnik więc zainwestowałam w najtańsze majtki😂 W nocy w pampersie. Mam nadzieję, że damy radę do września odpieluchowac.

Czarek gada coraz więcej, codziennie wpada jakieś nowe słowo, ale tak naprawdę on dopiero zaczyna. W porównaniu z dzieciakami w jego wieku, z mową jest trochę w tyle. Ale cieszymy się, że się rozkręca.
U nas to raczej tatoza😂 Na szczęście, bo mam czas dla Ady, kiedy Czarek z tatą eksploruje świat.
Od paru dni Czarek chodzi bez pieluchy. Przeważnie wola siku, ale za nic nie chce zrobić kupy na kibelek ani nocnik więc zainwestowałam w najtańsze majtki😂 W nocy w pampersie. Mam nadzieję, że damy radę do września odpieluchowac.
U nas to samo z kupą 🤭 Mąż przerażony bo jutro idę do szpitala i będzie musiał to ogarniać 😂 nie ma jak się wymigać😂 bo tak to przeważnie w pracy był jak ja to ogarniałam :D U nas wzloty i upadki, jednego dnia cały dzień woła, że chce siku a na drugi muszę jej przypominać co chwila🙈

reklama
Do góry