reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

No u mnie Natalia wraca zawsze niestety z plamami na bluzkach z sosu po spagetti i kilka razy to nieraz piorę ale też ciężko to czasami nie chce zejść🤣
Właśnie juz teraz dopóki nie wyrośnie to zaczęłam ją ubiegać tylko w pepco bo tych droższych ubran mi poprostu szkoda... ostatnio body z hm załatwiła po jednym razie..

A od dziś zapalenie krtani witamy, siedzimy w domu bo obie ledwo żyjemy. A zaczęło się katarem przyniesionym ze żłobka.

reklama
Olga, mydełko galasowe z rossmana, tylko trzeba zaprać od razu, ale mi praktycznie zawsze schodzą plamy z nim. Kilka kolezanek mi już polecało.

Dziewczyny jak odplamiacie ubrania młodziaków?;) juz łapie się wszystkiego i plamy nie chcą zejść. Większość ubran załatwiona już.
Niestety ale pierzemy w jelpie bo mloda alergiczna i po zwykłych proszkach reaguje. A te wszystkie dziecięce to o kant d.... weźcie coś podpowiedzcie.
ja piorę najpierw z naszymi ubraniami a potem drugi raz w loveli, przewaznie schodzi a jak nie to zostawiam na po domu🙈

ja piorę najpierw z naszymi ubraniami a potem drugi raz w loveli, przewaznie schodzi a jak nie to zostawiam na po domu🙈
Juz jakieś rozwiązanie;D ale mamy ze starym stopę wojenna bo przeniosłam nam pralkę i suszarkę do piwnicy i teraz jest wojna bo ani mi ani jemu nie chce się schodzić robic prania ;D

Juz jakieś rozwiązanie;D ale mamy ze starym stopę wojenna bo przeniosłam nam pralkę i suszarkę do piwnicy i teraz jest wojna bo ani mi ani jemu nie chce się schodzić robic prania ;D
Ja mam u góry pralkę 🤣i przez cała wiosne lato i jak teraz jeszcze było ciepło to nawet na suszarkę pranie bylo latałam na dwór na linki pranie wieszac🙂

My wychodzimy z zapalenia oskrzeli. Właściwie pierwsza prawdziwa choroba Czarka. Na szczęście przeszedł ją leciutko.
Poza tym myślę żeby po nowym roku wybrac się z młodym do logopedy bo mam wtażenie, że z tą jego mową jest bardzo słabo.
No i powoli zaczynam się toczyć a nie chodzic a tu jeszcze trzy miesiące🤣

My wychodzimy z zapalenia oskrzeli. Właściwie pierwsza prawdziwa choroba Czarka. Na szczęście przeszedł ją leciutko.
Poza tym myślę żeby po nowym roku wybrac się z młodym do logopedy bo mam wtażenie, że z tą jego mową jest bardzo słabo.
Ok to współczuję 😔no aż tak chyba źle nie jest jak jeszcze 3miesiace a Ty mówisz że zaczynasz się toczyć 🤣

reklama
A co to znaczy że jest słabo z mową ? Nic nie mówi czy mówi wybiórcze słowa ?

Do góry