reklama
Od wtorku go mamy już szaleje. Jest super, hanka zachwycona biega z nim@Święta92 jak tam kotek?
marta18691
Fanka BB :)
To mój Kuba cały czas chodzi karmić chomiki jak mu powiesz chodź karmić chomiki to biegnieOd wtorku go mamy już szaleje. Jest super, hanka zachwycona biega z nim
Dziewczyny jak odplamiacie ubrania młodziaków? juz łapie się wszystkiego i plamy nie chcą zejść. Większość ubran załatwiona już.
Niestety ale pierzemy w jelpie bo mloda alergiczna i po zwykłych proszkach reaguje. A te wszystkie dziecięce to o kant d.... weźcie coś podpowiedzcie.
Niestety ale pierzemy w jelpie bo mloda alergiczna i po zwykłych proszkach reaguje. A te wszystkie dziecięce to o kant d.... weźcie coś podpowiedzcie.
marta18691
No niestety bez odplamiaczy nie idzie my pierzemy we normalnym proszku od dawna...te dziecięce to teraz nie spiora nic niestety za słabe są...a jak dziecko alergik to ciężko już no chyba że są jakieś sposobyDziewczyny jak odplamiacie ubrania młodziaków? juz łapie się wszystkiego i plamy nie chcą zejść. Większość ubran załatwiona już.
marta18691
Ja takie rzeczy z plamami po domu zostawiamJa też już od dawna w "dorosłym" płynie do prania plus odplamiacz, ale mój alergikiem nie jest. Poza tym coraz więcej ubrań kupuje Czarkowi w Pepco - wtedy mi ich nie szkoda jak sie nie dopiorą
Mu tez tak robimy. To co aie nie spiera to do oddzielnej szafki i po domu ;D do malowania farbami czy cos. Ale właśnie więcej jest tych brudnych niż czystych bo ze żłobka wszystko wraca mega brudne ;pJa takie rzeczy z plamami po domu zostawiam
reklama
marta18691
No u mnie Natalia wraca zawsze niestety z plamami na bluzkach z sosu po spagetti i kilka razy to nieraz piorę ale też ciężko to czasami nie chce zejśćMu tez tak robimy. To co aie nie spiera to do oddzielnej szafki i po domu ;D do malowania farbami czy cos. Ale właśnie więcej jest tych brudnych niż czystych bo ze żłobka wszystko wraca mega brudne ;p