reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
o super, jakis rasowy?😉
Po wielu msc rozmów zdecydowaliśmy sie na kota. Psa musieliśmy odpuścić, nie ma nas w domu pracujemy nie chce skazywać go na samotność. Pozniej byl żółw ale jakos tak smutny zwierzak 😂 i tak powstal pomysl na kotka. Tak rasowy ragdoll 😀 jedyny kot ktory nadaje sie na terapie dla dzieci. Jest jak szmaciana lalka. Troche z charakterem psa, bo uwielbia towarzystwo. Wklejam zdjecie naszej Emilki 😀 BASIA NIE MOZE SIE DOCZEKAĆ AZ JA ODBIERZEMY 😀

Załączniki

• Screenshot_20221007_121239_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20221007_121239_com.android.gallery3d.jpg
    175 KB · Wyświetleń: 82
Gratulacje! Super! Ciekawe jaka będzie płeć 🥰 Masz pomysł na imiona?!

Chciałabym żyć tak na luzie, żeby móc sobie pozwolić na drugie dziecko 😅😅 ale niestety ten kraj rozczarowuje mnie bardziej z każdym dniem, więc na razie nawet o tym nie myślimy. :(
Pomysłów na imiona nie mamy, na razie otrząsamy się z szoku 😅 ja w marcu wróciłam do pracy i już widzę jak mój szef się ucieszy na informacje o nowej ciąży 😆 z drugiej strony kiedy jak nie teraz.... Sytuację mamy w miarę stabilną, ja już też w przyszłym roku skończę 30stkę i młodsza niestety nie będę 😆
Plan w głowie mam taki że jak jeszcze będę na macierzyńskim to starszy pójdzie do przedszkola a potem jak wrócę do pracy to babcia dalej będzie nam pomagać i zajmie się młodszym 😀 ale wiadomo jak to z planami 😆

Po wielu msc rozmów zdecydowaliśmy sie na kota. Psa musieliśmy odpuścić, nie ma nas w domu pracujemy nie chce skazywać go na samotność. Pozniej byl żółw ale jakos tak smutny zwierzak 😂 i tak powstal pomysl na kotka. Tak rasowy ragdoll 😀 jedyny kot ktory nadaje sie na terapie dla dzieci. Jest jak szmaciana lalka. Troche z charakterem psa, bo uwielbia towarzystwo. Wklejam zdjecie naszej Emilki 😀 BASIA NIE MOZE SIE DOCZEKAĆ AZ JA ODBIERZEMY 😀
Śliczny kotek ❤️

Jakie cudo❤️❤️❤️

Jeeeju, zawsze chciałam tego kota 😍

reklama
U nas przerwa od żłobka już prawie 2 miesiąc ze względu na młodszego braciszka 😉 Ale od poniedziałku juz wraca i zobaczymy co się będzie działo. W ogóle dziewczyny nie pisałam Wam ale Młody tak super przyjął młodszego brata że po prostu szok😍 oby już tak zostało 🥰
Ale super, trzymam kciuki żeby nic się nie zmieniało :)

Do góry