reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
GratulacjeDziewczyny już chyba moje się pochwalić jestem w ciąży co prawda to 8 tydzień ale jestem dobrej myśli Krzysiek będzie miał rodzeństwo w krótkim odstępie czasu
Mikstura
Pięknie!!!Dziewczyny już chyba moje się pochwalić jestem w ciąży co prawda to 8 tydzień ale jestem dobrej myśli Krzysiek będzie miał rodzeństwo w krótkim odstępie czasu
marta18691
GratulacjeDziewczyny już chyba moje się pochwalić jestem w ciąży co prawda to 8 tydzień ale jestem dobrej myśli Krzysiek będzie miał rodzeństwo w krótkim odstępie czasu
Michalina_25
gratulujęDziewczyny już chyba moje się pochwalić jestem w ciąży co prawda to 8 tydzień ale jestem dobrej myśli Krzysiek będzie miał rodzeństwo w krótkim odstępie czasu
marta18691
Moja Kinga chodzi na pierwsza pomoc zajęcie kreatywne zumbę i na jeszcze jedne tance grupoweJa jestem mega zmeczona. Praca dom, zajwcia dodatkowe... Ledwo zipie!!! Ja chce znowu cieplo
Super! Gratulacje!Dziewczyny już chyba moje się pochwalić jestem w ciąży co prawda to 8 tydzień ale jestem dobrej myśli Krzysiek będzie miał rodzeństwo w krótkim odstępie czasu
rosenberg
Gratulacje! Super! Ciekawe jaka będzie płeć Masz pomysł na imiona?!Dziewczyny już chyba moje się pochwalić jestem w ciąży co prawda to 8 tydzień ale jestem dobrej myśli Krzysiek będzie miał rodzeństwo w krótkim odstępie czasu
Chciałabym żyć tak na luzie, żeby móc sobie pozwolić na drugie dziecko ale niestety ten kraj rozczarowuje mnie bardziej z każdym dniem, więc na razie nawet o tym nie myślimy.
reklama