Widzę że dużo osób chorych a u nas dalej mala w zlobku. Od lipca to już w sumie przestala chodzić. Robi tam tylko za statystykę;D jesteśmy w trakcie diagnozy alergii, czekamy na wyniki testów bo mala na 90% jest alergikiem wlasnie... jeszcze czeka nas kolejna wizyta u laryngologa ale powiem wam ze nic tylko się za kieszenie trzymać
reklama
marta18691
Fanka BB :)
GratulacjeUrodziłam 19 sierpnia drugiego synka
marta18691
A my tylko używamy plastrów Aromactiv ale chciałbym teraz ptrzestestowac coś innego też w plastrachPrzez internet. Ja sama byłam sceptycznie nastawiona. Ale porównując ostatni katar i ten co ma teraz. To tak wtedy trwał 2 tygodnie smarowałam vicksem. A teraz 5 dni i smaruję balsamem żółte fluki i blisko końca. Wiadomo, że u każdego inaczej. Robiłam jeszcze kąpiel w aromactivie.
Sylwia99
Olbas dla mnie jest bardziej opłacalnyA my tylko używamy plastrów Aromactiv ale chciałbym teraz ptrzestestowac coś innego też w plastrach
Michalina_25
my dwa dni używaliśmy olbas ale mam wrazenie ze jakos mniej działa, dzisiaj poleciałam kupić aromactiv jednakOlbas dla mnie jest bardziej opłacalny
Sylwia99
To fakt przez pierwsze dni działa super, a potem mniejsza intensywność jestmy dwa dni używaliśmy olbas ale mam wrazenie ze jakos mniej działa, dzisiaj poleciałam kupić aromactiv jednak
Ja oblas od lat stosuje dla siebie. Jeszcze galganek Aliny mówią na mnie znachorka, ale basia nawet sterydu na oczy nie widziala. U mnie co chorobę to nacieranie czosnkiem i ewentualnie olbas na oddychanieTo fakt przez pierwsze dni działa super, a potem mniejsza intensywność jest
sandra0777
ja z jednym dzieckiem i tez jestem zmeczona! Pies jeszcze i w tygodniu Meza nie ma, a minimum 10 godzin pracuje. Mlody wstaje wczesnie i chodzi spac o 23 Podziwiam jak ogarniacie wiecej dzieci pracujac!Ja jestem mega zmeczona. Praca dom, zajwcia dodatkowe... Ledwo zipie!!! Ja chce znowu cieplo
Ewq9
I wystarcza mu taki krótki sen ? Z tego co pamiętam to przez dzień nie spał tak ?ja z jednym dzieckiem i tez jestem zmeczona! Pies jeszcze i w tygodniu Meza nie ma, a minimum 10 godzin pracuje. Mlody wstaje wczesnie i chodzi spac o 23 Podziwiam jak ogarniacie wiecej dzieci pracujac!
reklama
marta18691
Bardzo późno chodzi spać mój o 19spac idzie i o 7rano wstajeI wystarcza mu taki krótki sen ? Z tego co pamiętam to przez dzień nie spał tak ?