Michalina_25
Fanka BB :)
o super, jakis rasowy?U nas tez rodzinka sie powieksza
Kupiliśmy kota za 2 tyg odbieramy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o super, jakis rasowy?U nas tez rodzinka sie powieksza
Kupiliśmy kota za 2 tyg odbieramy
Po wielu msc rozmów zdecydowaliśmy sie na kota. Psa musieliśmy odpuścić, nie ma nas w domu pracujemy nie chce skazywać go na samotność. Pozniej byl żółw ale jakos tak smutny zwierzak i tak powstal pomysl na kotka. Tak rasowy ragdoll jedyny kot ktory nadaje sie na terapie dla dzieci. Jest jak szmaciana lalka. Troche z charakterem psa, bo uwielbia towarzystwo. Wklejam zdjecie naszej Emilki BASIA NIE MOZE SIE DOCZEKAĆ AZ JA ODBIERZEMYo super, jakis rasowy?
Pomysłów na imiona nie mamy, na razie otrząsamy się z szoku ja w marcu wróciłam do pracy i już widzę jak mój szef się ucieszy na informacje o nowej ciąży z drugiej strony kiedy jak nie teraz.... Sytuację mamy w miarę stabilną, ja już też w przyszłym roku skończę 30stkę i młodsza niestety nie będęGratulacje! Super! Ciekawe jaka będzie płeć Masz pomysł na imiona?!
Chciałabym żyć tak na luzie, żeby móc sobie pozwolić na drugie dziecko ale niestety ten kraj rozczarowuje mnie bardziej z każdym dniem, więc na razie nawet o tym nie myślimy.
Śliczny kotekPo wielu msc rozmów zdecydowaliśmy sie na kota. Psa musieliśmy odpuścić, nie ma nas w domu pracujemy nie chce skazywać go na samotność. Pozniej byl żółw ale jakos tak smutny zwierzak i tak powstal pomysl na kotka. Tak rasowy ragdoll jedyny kot ktory nadaje sie na terapie dla dzieci. Jest jak szmaciana lalka. Troche z charakterem psa, bo uwielbia towarzystwo. Wklejam zdjecie naszej Emilki BASIA NIE MOZE SIE DOCZEKAĆ AZ JA ODBIERZEMY
Jakie cudoPo wielu msc rozmów zdecydowaliśmy sie na kota. Psa musieliśmy odpuścić, nie ma nas w domu pracujemy nie chce skazywać go na samotność. Pozniej byl żółw ale jakos tak smutny zwierzak i tak powstal pomysl na kotka. Tak rasowy ragdoll jedyny kot ktory nadaje sie na terapie dla dzieci. Jest jak szmaciana lalka. Troche z charakterem psa, bo uwielbia towarzystwo. Wklejam zdjecie naszej Emilki BASIA NIE MOZE SIE DOCZEKAĆ AZ JA ODBIERZEMY
Gratulacje! ❤Dziewczyny już chyba moje się pochwalić jestem w ciąży co prawda to 8 tydzień ale jestem dobrej myśli Krzysiek będzie miał rodzeństwo w krótkim odstępie czasu
Jeeeju, zawsze chciałam tego kotaPo wielu msc rozmów zdecydowaliśmy sie na kota. Psa musieliśmy odpuścić, nie ma nas w domu pracujemy nie chce skazywać go na samotność. Pozniej byl żółw ale jakos tak smutny zwierzak i tak powstal pomysl na kotka. Tak rasowy ragdoll jedyny kot ktory nadaje sie na terapie dla dzieci. Jest jak szmaciana lalka. Troche z charakterem psa, bo uwielbia towarzystwo. Wklejam zdjecie naszej Emilki BASIA NIE MOZE SIE DOCZEKAĆ AZ JA ODBIERZEMY
Ale super, trzymam kciuki żeby nic się nie zmieniałoU nas przerwa od żłobka już prawie 2 miesiąc ze względu na młodszego braciszka Ale od poniedziałku juz wraca i zobaczymy co się będzie działo. W ogóle dziewczyny nie pisałam Wam ale Młody tak super przyjął młodszego brata że po prostu szok oby już tak zostało