reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
o super, jakis rasowy?😉
Po wielu msc rozmów zdecydowaliśmy sie na kota. Psa musieliśmy odpuścić, nie ma nas w domu pracujemy nie chce skazywać go na samotność. Pozniej byl żółw ale jakos tak smutny zwierzak 😂 i tak powstal pomysl na kotka. Tak rasowy ragdoll 😀 jedyny kot ktory nadaje sie na terapie dla dzieci. Jest jak szmaciana lalka. Troche z charakterem psa, bo uwielbia towarzystwo. Wklejam zdjecie naszej Emilki 😀 BASIA NIE MOZE SIE DOCZEKAĆ AZ JA ODBIERZEMY 😀

Załączniki

• Screenshot_20221007_121239_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20221007_121239_com.android.gallery3d.jpg
    175 KB · Wyświetleń: 76
Gratulacje! Super! Ciekawe jaka będzie płeć 🥰 Masz pomysł na imiona?!

Chciałabym żyć tak na luzie, żeby móc sobie pozwolić na drugie dziecko 😅😅 ale niestety ten kraj rozczarowuje mnie bardziej z każdym dniem, więc na razie nawet o tym nie myślimy. :(
Pomysłów na imiona nie mamy, na razie otrząsamy się z szoku 😅 ja w marcu wróciłam do pracy i już widzę jak mój szef się ucieszy na informacje o nowej ciąży 😆 z drugiej strony kiedy jak nie teraz.... Sytuację mamy w miarę stabilną, ja już też w przyszłym roku skończę 30stkę i młodsza niestety nie będę 😆
Plan w głowie mam taki że jak jeszcze będę na macierzyńskim to starszy pójdzie do przedszkola a potem jak wrócę do pracy to babcia dalej będzie nam pomagać i zajmie się młodszym 😀 ale wiadomo jak to z planami 😆

Po wielu msc rozmów zdecydowaliśmy sie na kota. Psa musieliśmy odpuścić, nie ma nas w domu pracujemy nie chce skazywać go na samotność. Pozniej byl żółw ale jakos tak smutny zwierzak 😂 i tak powstal pomysl na kotka. Tak rasowy ragdoll 😀 jedyny kot ktory nadaje sie na terapie dla dzieci. Jest jak szmaciana lalka. Troche z charakterem psa, bo uwielbia towarzystwo. Wklejam zdjecie naszej Emilki 😀 BASIA NIE MOZE SIE DOCZEKAĆ AZ JA ODBIERZEMY 😀
Śliczny kotek ❤️

Jakie cudo❤️❤️❤️

Jeeeju, zawsze chciałam tego kota 😍

reklama
U nas przerwa od żłobka już prawie 2 miesiąc ze względu na młodszego braciszka 😉 Ale od poniedziałku juz wraca i zobaczymy co się będzie działo. W ogóle dziewczyny nie pisałam Wam ale Młody tak super przyjął młodszego brata że po prostu szok😍 oby już tak zostało 🥰
Ale super, trzymam kciuki żeby nic się nie zmieniało :)

Do góry