reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

O jak dobrze czytać, że nie tylko mój taki buntownik. Musi być tak jak on chce, albo siada i się wścieka. Mnie i męża też to za bardzo nie rusza, ale wkurzają mnie krzywe spojrzenia dziadków i rodziny... Do żłobka nie chodzi drugi tydzień. Najpierw była gorączka, potem karar teraz paskudny kaszel i wjechał antybiotyk. Mam nadzieję że w poniedziałek już do żĺobka pójdzie, bo nie jestem w stanie nic przy nim zrobić😄
Ale ogólnie Czaruś jest słodziakiem (wkurzającym słodziakiem), jast bardzo bystry, uwielbia książki, zwierzęta i traktory. Tylko z mową narazie lipa. Kilka pojedynczych słówek i jeszcze kilka w swoim języku.
To mój jakoś nie buntuje się tylko taki przylep się zrobił ostatnio jak mógł to by 24godziny mógł się tulić 🤣

reklama
Hmmm, to mój Filip jest raczej spokojny jeśli chodzi o bunt :) zdarzaja mu się epizody, ale rzadko, nie płacze też dużo -- właściwie jeśli jest z kimkolwiek innym niż ja lub tata to nie płaczę dosłownie w ogóle 😅😅😅 ze mną najwięcej, wiadomo 😂😂 ale mnie to nie rusza, ja mam wiele cierpliwości.
Teraz w żłobku od ponad miesiąca z jakimiś dwoma czy trzema dniami przerwy. Nie mówi dużo, raczej pojedyncze słówka. Mógłby ciągle jeździć autobusem 😂 i chodzi i ryczy jak lew 🦁

Hmmm, to mój Filip jest raczej spokojny jeśli chodzi o bunt :) zdarzaja mu się epizody, ale rzadko, nie płacze też dużo -- właściwie jeśli jest z kimkolwiek innym niż ja lub tata to nie płaczę dosłownie w ogóle 😅😅😅 ze mną najwięcej, wiadomo 😂😂 ale mnie to nie rusza, ja mam wiele cierpliwości.
Teraz w żłobku od ponad miesiąca z jakimiś dwoma czy trzema dniami przerwy. Nie mówi dużo, raczej pojedyncze słówka. Mógłby ciągle jeździć autobusem 😂 i chodzi i ryczy jak lew 🦁
A Czaruś chrumcha i udaje dzika😅

Dziewczyny wy też takie przemęczone jesteście? 😔Bo ja jakas po tym miesiącu to niewiem jak go przeszłam bo tyle na głowie mam a ostatnio nawet klucze w drzwiach zostawiłam niewiem co się dzieje ostatnio czy te pogody czy co i też schudłam 🙈

Dziewczyny wy też takie przemęczone jesteście? 😔Bo ja jakas po tym miesiącu to niewiem jak go przeszłam bo tyle na głowie mam a ostatnio nawet klucze w drzwiach zostawiłam niewiem co się dzieje ostatnio czy te pogody czy co i też schudłam 🙈
Może przesilenie jesienne... Ja też ledwo zipie bo Czarek nie daje odsapnąć a Felusia w brzuchu dokazuje coraz bardziej. Z jednej strony troche sie boje jak to bedzie od lutego z dwójką a z drugiej już sie doczekać nie mogę😊

ja ten tydzien to ledwo żyję serio😵‍💫 nie wiem co sie dzieje ale mam nadzieje ze to minie. 😉

reklama
Do góry