reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

O jak dobrze czytać, że nie tylko mój taki buntownik. Musi być tak jak on chce, albo siada i się wścieka. Mnie i męża też to za bardzo nie rusza, ale wkurzają mnie krzywe spojrzenia dziadków i rodziny... Do żłobka nie chodzi drugi tydzień. Najpierw była gorączka, potem karar teraz paskudny kaszel i wjechał antybiotyk. Mam nadzieję że w poniedziałek już do żĺobka pójdzie, bo nie jestem w stanie nic przy nim zrobić😄
Ale ogólnie Czaruś jest słodziakiem (wkurzającym słodziakiem), jast bardzo bystry, uwielbia książki, zwierzęta i traktory. Tylko z mową narazie lipa. Kilka pojedynczych słówek i jeszcze kilka w swoim języku.
To mój jakoś nie buntuje się tylko taki przylep się zrobił ostatnio jak mógł to by 24godziny mógł się tulić 🤣

reklama
Hmmm, to mój Filip jest raczej spokojny jeśli chodzi o bunt :) zdarzaja mu się epizody, ale rzadko, nie płacze też dużo -- właściwie jeśli jest z kimkolwiek innym niż ja lub tata to nie płaczę dosłownie w ogóle 😅😅😅 ze mną najwięcej, wiadomo 😂😂 ale mnie to nie rusza, ja mam wiele cierpliwości.
Teraz w żłobku od ponad miesiąca z jakimiś dwoma czy trzema dniami przerwy. Nie mówi dużo, raczej pojedyncze słówka. Mógłby ciągle jeździć autobusem 😂 i chodzi i ryczy jak lew 🦁

Hmmm, to mój Filip jest raczej spokojny jeśli chodzi o bunt :) zdarzaja mu się epizody, ale rzadko, nie płacze też dużo -- właściwie jeśli jest z kimkolwiek innym niż ja lub tata to nie płaczę dosłownie w ogóle 😅😅😅 ze mną najwięcej, wiadomo 😂😂 ale mnie to nie rusza, ja mam wiele cierpliwości.
Teraz w żłobku od ponad miesiąca z jakimiś dwoma czy trzema dniami przerwy. Nie mówi dużo, raczej pojedyncze słówka. Mógłby ciągle jeździć autobusem 😂 i chodzi i ryczy jak lew 🦁
A Czaruś chrumcha i udaje dzika😅

Dziewczyny wy też takie przemęczone jesteście? 😔Bo ja jakas po tym miesiącu to niewiem jak go przeszłam bo tyle na głowie mam a ostatnio nawet klucze w drzwiach zostawiłam niewiem co się dzieje ostatnio czy te pogody czy co i też schudłam 🙈

Dziewczyny wy też takie przemęczone jesteście? 😔Bo ja jakas po tym miesiącu to niewiem jak go przeszłam bo tyle na głowie mam a ostatnio nawet klucze w drzwiach zostawiłam niewiem co się dzieje ostatnio czy te pogody czy co i też schudłam 🙈
Może przesilenie jesienne... Ja też ledwo zipie bo Czarek nie daje odsapnąć a Felusia w brzuchu dokazuje coraz bardziej. Z jednej strony troche sie boje jak to bedzie od lutego z dwójką a z drugiej już sie doczekać nie mogę😊

ja ten tydzien to ledwo żyję serio😵‍💫 nie wiem co sie dzieje ale mam nadzieje ze to minie. 😉

reklama
Do góry