Haha widze że nie tylko ja mam takie pomysły ;D grunt żeby dziecko bylo zadowolone ;DZrobiłam tak samo prezent zaliczony haha
reklama
marta18691
Fanka BB :)
rosenberg
U nas co jest czyste i wpadnie w ręce to w tym śpi wszystkie piżamy ubrudzone i poplamione bo rano w nich je śniadanie czasami kładziemy go w piżamce z długim rękawem, czasami w samym body na długi rękaw, a czasami rękaw krótki a no tylko spodnie długieDziewczyny w czym spia teraz Wasze maluchy ? Szukam jakis fajnych piżamek dla mlodej w pajacu jest jej już za ciepło a body wole zostawić na zabawy w żłobku;D
Sylwia99
U nas też późno zaczęła ząbkować, ale to, co Ty piszesz, jak przechodzi, to wgl się nie równa.U nas tak jest przy 4 i teraz przy 3... laryngolog i dentysta stwierdzili ze dlatego bardzo boleśnie ząbkuje bk późno zaczela... czekam aż wyjdą te 3 to będzie moze troche spokoju. Zanim 4 sie wybił to dziąsła caly czas podkrwawiały. Tragedia. Teraz przy 3 jest to samo
A co do kuzynki, to mogę Ci wysłać priv jej mesegeraU nas jest to samo, myje na siłę. Trudno.
No my z zębami mamy tragedie. Ale wszyscy mi mówia ze drugie dziecko jest zupełnie inne wiec jest nadzieja ze bedzie lzej hahaU nas też późno zaczęła ząbkować, ale to, co Ty piszesz, jak przechodzi, to wgl się nie równa.
Sylwia99
Żeby później rozczarowania nie było.No my z zębami mamy tragedie. Ale wszyscy mi mówia ze drugie dziecko jest zupełnie inne wiec jest nadzieja ze bedzie lzej haha
reklama
Basia byla,, lepszym,, dzieckiem hanka tez okropnie ząbkuje.No my z zębami mamy tragedie. Ale wszyscy mi mówia ze drugie dziecko jest zupełnie inne wiec jest nadzieja ze bedzie lzej haha