Dzieci zawsze wyczuwa kiedy rodzic sie cieszy na zaś;D takze zeby nie było Vi za lekko ze idziesz do pracy to cyk- goraczka do tego;pJa też się witam chorobą ! W poniedziałek do pracy, a małemu zachciało się gorączkować ma taki wlstan 37.5 i nie wiem od czego to może być. Fajnie je, przespal całą noc, jest pogodny tylko ta temperatura
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
A myjesz z nią? U nas jak jest czasami bunt to sama też biorę szczoteczkę do gęby i młody łapie bakcyla.Dziewczyny szukam skutecznej rady na mycie zębów. Do tej pory nje bylo problemu a od jakiegoś czasu mala wogole nie daje umyć górnych zębów. Jest krzyk jak by jej się krzywda działa. Dół bez problemu a Góra masakra. Wasze dzieciaki tez się tak stawiają?
Tak. Juz i myje ja z nia i pozwalam zeby ona umyłam mi. I nic... dzis wymieniliśmy szczoteczke na oral b obrotowa i zainteresowanie bylo duzo większe wiec mam nadzieje ze to jest kwestia szczoteczki.A myjesz z nią? U nas jak jest czasami bunt to sama też biorę szczoteczkę do gęby i młody łapie bakcyla.
Czarek śpi w cienkim body i spodenkach. U nas typowa piżama sie póki co nie sprawdzi, bo mały strasznie sie rozkopuje i mialby cały czas gołe plecy. A pajacow nie cierpi od dłuższego czasu bo musi miec gole stopy.Dziewczyny w czym spia teraz Wasze maluchy ? Szukam jakis fajnych piżamek dla mlodej w pajacu jest jej już za ciepło a body wole zostawić na zabawy w żłobku;D
Sylwia99
Cienki pajacDziewczyny w czym spia teraz Wasze maluchy ? Szukam jakis fajnych piżamek dla mlodej w pajacu jest jej już za ciepło a body wole zostawić na zabawy w żłobku;D
U nas cienki pajac albo body długi rękaw + długie spodnie. Wtedy stopki gole. Ale nie ma się co sugerować innymi dziećmi, każdy ma inną temperaturę w domu, nasza sypialnia jest dość chłodna.Cienki pajac
Michalina_25
samo body na dlugi rekawDziewczyny w czym spia teraz Wasze maluchy ? Szukam jakis fajnych piżamek dla mlodej w pajacu jest jej już za ciepło a body wole zostawić na zabawy w żłobku;D
Maluszek001
Pizamka bluzka na krótki rękaw i długie spodnieDziewczyny w czym spia teraz Wasze maluchy ? Szukam jakis fajnych piżamek dla mlodej w pajacu jest jej już za ciepło a body wole zostawić na zabawy w żłobku;D
reklama
Dziewczyny zwariuje, po 1,5 dnia jestem tak wypompowana jak przez ostatnie pół roku.
Mlodej ida obie trójki na raz i jedna czwórka. Od wczoraj krwawią jej dziąsła, odmówiła wogole jedzenia, ciagle placze i sie nosi.... taki dzień dziecka mamy..
Jest tak nieszczęśliwa ze aż mi jej szkoda ;/
Mlodej ida obie trójki na raz i jedna czwórka. Od wczoraj krwawią jej dziąsła, odmówiła wogole jedzenia, ciagle placze i sie nosi.... taki dzień dziecka mamy..
Jest tak nieszczęśliwa ze aż mi jej szkoda ;/