zgredzus
Fanka BB :)
o matko. Julek niechodki 18Mój już 22-23, nie ma na niego nieChodkow
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o matko. Julek niechodki 18Mój już 22-23, nie ma na niego nieChodkow
To chyba pytanie do @ness.a jak wozisz to np. nie ma kaptura na plecach ?
my mamy nan optipro i wlasnie o to ostatnio pytałam jak zmieniałyscie i czy nie było problemow z brzuszkiem bo czytałam na grupie na fb jak mamy pisały że optipro nie zmieniały na 3 bo gorszy skład( nie analizowałam) albo własnie problemy z brzuszkiem. Też cały czas mysle czy nie zostane przy tej 2 już. Filip pije mleczko tylko w nocy takze nie wiem czy gra warta świeczki.Dziewczyny które karmia nan optipro plus. Jeżeli przeszłyście juz na 3 to czy dzieci nie miały problemów brzuszkowych? Ja zeszlam z 2 i zaczelam podawać 3 od 3 dni. I zauważyłam ze od 3 dni mala po wypiciu butli ma odruch jakby miala zwymiotować. Po czym placze i dostaje czkawki. Dzis wrocilam do 2 i problemu nie bylo....
Chyba zostaniemy na 2 dluzej...
Niee, bardzo tego pilnuje,a jak wozisz to np. nie ma kaptura na plecach ?
I jak idzie testowanie? Mialam dzisiaj przygotowac ale nie dopatrzylam tego olejku eukaliptusowego …Dziewczyny ostatnio dostalam przepis na miksturę która podobno super działa na odetkanie noska i pozbycie się kataru. Może którejś sie przyda. My zaczynamy po malu testować, zobaczymy
Ten co ja mam jest git. Zdjęcie wystawiałam kiedyś. Babysafe rhodesian Lena wszystko widzi i można jeździć. Nawet tyłem jej się podoba jeździć.Ja kolejny dzień poszukuje fotelika. I serio ona w każdym się drze
Testować mialam ale mieszkam na remont jednak u mamy i tu nie mam teraz możliwości. Testowanie zacne od wtorku bo wracamy do siebie juz qiec bede mogla ;p ale przepis dalam sąsiadce i ona zrobila i mowi ze mala lepiej spi w nocy ;p ze lzej się oddycha nawet im. ZobaczymyI jak idzie testowanie? Mialam dzisiaj przygotowac ale nie dopatrzylam tego olejku eukaliptusowego …
Ja zaczelam mleko mieszać zeby nie robić jej rewolucji. Mimo ze mieszałam pol na pol to mala po każdej butli zachowanie jakby miala zwymiotować. Wtoxilam do samej 2 i jak reka odjal. 2 ma faktycznie lepszy sklad i więcej witamin i minerałów. Takze u nas 2 zawita na dłużej... mleko w sumie pije tylko wieczorem i w nocy wiec malo juzmy mamy nan optipro i wlasnie o to ostatnio pytałam jak zmieniałyscie i czy nie było problemow z brzuszkiem bo czytałam na grupie na fb jak mamy pisały że optipro nie zmieniały na 3 bo gorszy skład( nie analizowałam) albo własnie problemy z brzuszkiem. Też cały czas mysle czy nie zostane przy tej 2 już. Filip pije mleczko tylko w nocy takze nie wiem czy gra warta świeczki.