reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
A tak z innej beczki. Macie jakieś sprawdzone buty na wiosnę dla dzieciakoe ? Mloda w domu śmiga przy meblach ale buty na wiosnę juz misze wybierać pod tym kątem ze bedzie chodzić. Myslalam cos z Bartka albo Geoxa ale kompletnie nie wiem co wybrać

A tak z innej beczki. Macie jakieś sprawdzone buty na wiosnę dla dzieciakoe ? Mloda w domu śmiga przy meblach ale buty na wiosnę juz misze wybierać pod tym kątem ze bedzie chodzić. Myslalam cos z Bartka albo Geoxa ale kompletnie nie wiem co wybrać
Ja będę kupowała modemu jakieś new badanie, zwykle adidaski

Ja myślę o elefantach

Ten joie jakiś taki mały mi się wydaje. I tak go chyba wezme, jeszxze myślę nad cybex sirona
Cześć dziewczyny, ja z wątku majowego, ale zajrzałam i widzę, że temat fotelików ruszyłyście. Moja mała ma niecałe 10 miesięcy i waży tylko niecałe 8 kg ale już zmieniłam jej fotelik, bo mi się jej pozycja w naszej kobyłce nie podobała (Nuna). Pojechałam do Mama i ja, rozmawiałam ze specjalistą od fotelików i z nim oglądałam 3 foteliki: joie 360, babysafe dualfix (może ciut mylę nazwy bo nie chce już mi się z netu ściągać) i cybex sirona sx2 i-size - model z 2021r. I powiem Wam, że wybrałam właśnie cybex. W porównaniu z joie dużo więcej miejsca na nogi, w porównaniu do babysafe fajniejszy zagłówek. Obrót jedną ręką, zaczepy na pasy, spory kąt przechylenia do spania. Facet nam zamontował w aucie i Mała już w nim wracała, zaakceptowała go od razu. Oczywiście 4* (na inne w ogóle nie chciałam patrzeć). Facet też bardzo go polecał, choć pokazał nam wszystkie 3, z racji, że one wszystkie mają 4*. Ja też go polecam. I dodam, że nie jestem żadnym przedstawicielem handlowym firmy, nie robię tu interesownej reklamy. Po prostu mam ten fotelik od dwóch tygodni i jest naprawdę fajny:)
Pozdrawiam wszystkie lutowe mamy:)

Emelki roczki są fajne, geoxa też. Bartka nie lubię są moim zdaniem za twarde. Najlepiej buta wymacać

reklama
Do góry