G
gość _199
Gość
Nie I nie planuje w tym roku go szczepić.Dziewczyny które puscily maluchy do żłobka. Szczepiłyście dzieciaki na tą szczepionkę po roku tzn swinka odra itp zanim maluch poszedl do żłobka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie I nie planuje w tym roku go szczepić.Dziewczyny które puscily maluchy do żłobka. Szczepiłyście dzieciaki na tą szczepionkę po roku tzn swinka odra itp zanim maluch poszedl do żłobka?
Ja pod koniec marca szczepie, ale do żłobka póki co nie idzie.Dziewczyny które puscily maluchy do żłobka. Szczepiłyście dzieciaki na tą szczepionkę po roku tzn swinka odra itp zanim maluch poszedl do żłobka?
To teoche mnie uspokoiłyście bo obawiałam się ze powinna być zaszczepiona jak idzie do żłobka. A z drugiej strony xhcialabym tą szczepionkę troche odwlec w czasie.Nie I nie planuje w tym roku go szczepić.
U nas nic nie gadają na szczepienia, więc się nie spieszę.To teoche mnie uspokoiłyście bo obawiałam się ze powinna być zaszczepiona jak idzie do żłobka. A z drugiej strony xhcialabym tą szczepionkę troche odwlec w czasie.
Ja będę kupowała modemu jakieś new badanie, zwykle adidaskiA tak z innej beczki. Macie jakieś sprawdzone buty na wiosnę dla dzieciakoe ? Mloda w domu śmiga przy meblach ale buty na wiosnę juz misze wybierać pod tym kątem ze bedzie chodzić. Myslalam cos z Bartka albo Geoxa ale kompletnie nie wiem co wybrać
Ja myślę o elefantachA tak z innej beczki. Macie jakieś sprawdzone buty na wiosnę dla dzieciakoe ? Mloda w domu śmiga przy meblach ale buty na wiosnę juz misze wybierać pod tym kątem ze bedzie chodzić. Myslalam cos z Bartka albo Geoxa ale kompletnie nie wiem co wybrać
Cześć dziewczyny, ja z wątku majowego, ale zajrzałam i widzę, że temat fotelików ruszyłyście. Moja mała ma niecałe 10 miesięcy i waży tylko niecałe 8 kg ale już zmieniłam jej fotelik, bo mi się jej pozycja w naszej kobyłce nie podobała (Nuna). Pojechałam do Mama i ja, rozmawiałam ze specjalistą od fotelików i z nim oglądałam 3 foteliki: joie 360, babysafe dualfix (może ciut mylę nazwy bo nie chce już mi się z netu ściągać) i cybex sirona sx2 i-size - model z 2021r. I powiem Wam, że wybrałam właśnie cybex. W porównaniu z joie dużo więcej miejsca na nogi, w porównaniu do babysafe fajniejszy zagłówek. Obrót jedną ręką, zaczepy na pasy, spory kąt przechylenia do spania. Facet nam zamontował w aucie i Mała już w nim wracała, zaakceptowała go od razu. Oczywiście 4* (na inne w ogóle nie chciałam patrzeć). Facet też bardzo go polecał, choć pokazał nam wszystkie 3, z racji, że one wszystkie mają 4*. Ja też go polecam. I dodam, że nie jestem żadnym przedstawicielem handlowym firmy, nie robię tu interesownej reklamy. Po prostu mam ten fotelik od dwóch tygodni i jest naprawdę fajnyTen joie jakiś taki mały mi się wydaje. I tak go chyba wezme, jeszxze myślę nad cybex sirona
Emelki roczki są fajne, geoxa też. Bartka nie lubię są moim zdaniem za twarde. Najlepiej buta wymacaćA tak z innej beczki. Macie jakieś sprawdzone buty na wiosnę dla dzieciakoe ? Mloda w domu śmiga przy meblach ale buty na wiosnę juz misze wybierać pod tym kątem ze bedzie chodzić. Myslalam cos z Bartka albo Geoxa ale kompletnie nie wiem co wybrać