Maluszek001
Fanka BB :)
Na żywo go nie widzialam, więc się nie wypowiem na ten tematTen joie jakiś taki mały mi się wydaje. I tak go chyba wezme, jeszxze myślę nad cybex sirona

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na żywo go nie widzialam, więc się nie wypowiem na ten tematTen joie jakiś taki mały mi się wydaje. I tak go chyba wezme, jeszxze myślę nad cybex sirona
Póki co nie jeżdżę autem z małym, bo stary jeździ do pracy, ale jak kupię nowe auto na lato, to pojadę żeby dobrze dopasowali, bo mu głową opadaBo oni niestety się nie przyznają do błędutrzeba walczyć o swoje i wymienić na inny. Niestety nie wiem ile jest na to czasu
No właśnie, dla mnie to ważne, bo w tym co teraz mamy czasem mu ta główka leci, a w tym Britaxie praktycznie nie ma zagłówka. O Joie też pytałam, ale one są dość małe i zdecydowanie mniej miejsca na nóżki będzie, w tym Britax miał jeszcze luz, a np. już w besafe nóżkami dotykał kanapy i w ogóle tak ciaśniej wyglądał, od razu było widać różnicę. Niby Besafe ten co chciałam pasuje do każdego auta, bo ta baza może być pod każdym kątem, nawet w powietrzu. Tyle, że Czarek w nim marudziłJestem na fotelikowej grupie i dziewczyny bardzo często narzekają, że w tym Britax Romer Dualfix dziecku leci głowa do przodu jak usnie. Mimo, że był mierzony kąt nachylenia fotelika względem kanapyBardzo dobre opinie ma Swandoo Marie, joie i spin 360☺ ja ogólnie już się boję tego wyboru
za dużo jest tych fotelików
najważniejsze jest to żeby pasował do auta (pochylenia kanapy) i do dziecka.
Mikinda nam też pokazywał, ogólnie wydawał się spoko, podobno jest idealnie kompatybilny z naszym atutem, ale on jest tylko tyłem, a my chcemy obrotowy, bo różnie to bywa.W minikidzie to samo. Masakra taki polecany fotelik, a dla mnie wart 50 zł a nie 2 tys
I jakie buty wybrałaś?Ja to ogólnie ze wszystkim mam problem, jak chce jej coś kupić2 dni wybierałam dla niej buty
jak już zamówiłam to się okazalo, że bardzo źle wyliczyłam rozmiar
oczywiście mniejszego rozmiaru nie ma, bo były w promocji... A tak mi się podobają
chyba watą wypcham
![]()
My jak jeździliśmy za fotelikami to pytalam o avionaut. Doatalismy odpowiedz ze avionaut sa dość wąskie wiec nie wszystkie dzieci się w nim dobrze xzuja. I właśnie polecal nam albo minikida albo britax dualfix... oba były spoko ale nasza lepiej siedziala w minikidzie. Ale ja bym celowała w britaxa jak Czarek go akceptujeW temacie fotelików... My dziś po kolejnej wyprawie do sklepu z fotelikami, na razie się przymierzamy. Planujemy jeszcze jeden sklep odwiedzić i koniec wywiadu, trzeba się zdecydować, bo w tej kobyłce młody wygląda już dość pokracznieJa byłam dość mocno przekonana do Besafe izi turn, chłopak myślał o Recaro, ale Recaro już odpada, bo podobno odkąd przejęło to Chicco to mocno spadli na jakości. Ale gościu nam dziś pokazał Britax Romex Dualfix i powiem wam, że wydaje się najfajniejszy, dużo miejsca na nogi i szerszy niż inne bio i w przeciwieństwie do Besafe, Czarek w nim nie płakał
Jedyny minus to kiepski zagłówek. Ma ktoś może ten fotelik albo zastanawiała się i może się wypowiedzieć? Jeszcze zapomniałam pytać o foteliki Avionault, nad którymi też myślałam - ktoś coś?
No ja też tylko obrotowego szukam właśnie.mi facet nune proponował i faktycznie duży. Tylko 2 tys nie chce dawacMikinda nam też pokazywał, ogólnie wydawał się spoko, podobno jest idealnie kompatybilny z naszym atutem, ale on jest tylko tyłem, a my chcemy obrotowy, bo różnie to bywa.