Serio Marta? poczytaj na internecie co się dzieje, bo Cie zaraz zaskoczy czołg na ulicyA o co chodzi ja ostatnio wogole nie oglądam wiadomości
reklama
G
gość _199
Gość
Ja wierzę, ze to do nas nie dotrze.Serio Marta? poczytaj na internecie co się dzieje, bo Cie zaraz zaskoczy czołg na ulicy
zgredzus
Fanka BB :)
mam to samo. Rano jak wstałam, gdzieś wyskoczyła mi pierwsza wiadomość i zaczęłam sprawdzać… teraz siedzę na ławce w parku, dziecko śpi, pogoda przepiękna. A ja mam mętlik w głowie, czuje wielki niepokój, boje się jak to wszystko się potoczy… Patrzę na słodko śpiącego Julka i pierwszy raz boje się o przyszłość…Wiecie co jestem dzis taka przygnębiona... Jak ludzkość upadła, przykro mi, że moje dzieci będą musiały na to patrzeć od rana łzy same mi lecą
Mam dokładnie to samo. Patrzę na moich chłopaków i nie wierzę, że za chwilę ich spokojne życie może zostać zniszczone. Ja osobiście się boje ze dotknie nas wojna jeśli nie fizycznie to gospodarczo.no i zaczną się powołania do wojska... Część moich znajomych już poprzednio przy zajęciu Krymu dostała wezwania na szkolenia.mam to samo. Rano jak wstałam, gdzieś wyskoczyła mi pierwsza wiadomość i zaczęłam sprawdzać… teraz siedzę na ławce w parku, dziecko śpi, pogoda przepiękna. A ja mam mętlik w głowie, czuje wielki niepokój, boje się jak to wszystko się potoczy… Patrzę na słodko śpiącego Julka i pierwszy raz boje się o przyszłość…
Ja mam tak samo.. Patrzę dzisiaj na Hankę i nie mogę uwierzyć w to co się dzieje... Analizuje, planuje. Jutro jedziemy wyrobić paszporty dziewczyna... Dokumenty w jedną całość składam w domu.. Mąż mowi, że przesadzam i oby miał rację....mam to samo. Rano jak wstałam, gdzieś wyskoczyła mi pierwsza wiadomość i zaczęłam sprawdzać… teraz siedzę na ławce w parku, dziecko śpi, pogoda przepiękna. A ja mam mętlik w głowie, czuje wielki niepokój, boje się jak to wszystko się potoczy… Patrzę na słodko śpiącego Julka i pierwszy raz boje się o przyszłość…
Dowody juz w poniedziałek zlozylam papiery dla dziewczyn... Jakis taki niepokój czuje od jakiegoś czasuJa mam tak samo.. Patrzę dzisiaj na Hankę i nie mogę uwierzyć w to co się dzieje... Analizuje, planuje. Jutro jedziemy wyrobić paszporty dziewczyna... Dokumenty w jedną całość składam w domu.. Mąż mowi, że przesadzam i oby miał rację....
marta18691
No jest to wszystko przerażające najbliżej granicę z Ukrainy to ma Lublin
Michalina_25
ja dzisiaj złozylam wniosek o dowód dla małego a jutro dzwonię umowic termin na paszportDowody juz w poniedziałek zlozylam papiery dla dziewczyn... Jakis taki niepokój czuje od jakiegoś czasu
reklama
sandra0777
my juz wyjezdzalismy za granice, wiec mamy i dowod i paszport.ja dzisiaj złozylam wniosek o dowód dla małego a jutro dzwonię umowic termin na paszport
Az mi sie nie chce wierzyc w to co sie dzieje