Ja dzisiaj starego poggodnilam zdjęcie zrobić, i rano jedziemy wyrobić paszporty. Jechałam na zakupy i jestem przerażona ty co się działo na wszystkich stacjach benzynowych....ja dzisiaj złozylam wniosek o dowód dla małego a jutro dzwonię umowic termin na paszport
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Wy tak na poważnie z tymi paszportami
Wiesz co moja młoda bardzo dużo wody pije. I w ogole nie chciala mleka modyfikowanego, koleżanka mnie zachęciła zeby to wykorzystac i sprobowac jej dac wody w nocy. Pewnie bym szybko zrezygnowala z tego, ale za poerwszym razem kiedy jej podalam wode to szok: napila sie (wczesniej troszke pomarudzila i nie chciala pic wody ale doslownie dwa jęki) i od razu przytuliła i zasnela. I to mnie mega zmotywowalo !!! Dla mnie to byl szok. Od tej pory zaczelam jej czesciej podawac, az w ogole wyeliminowalam nocne karmienia. Nie wiem… trwalo to max dwa tygodnie. Oczywiscie nie wszystkie pobudki nocne byly tak cudowne jak wyzej opisalam. Czasami byly placzki. Czasami udalo ją sie namówic na picie wody, a czasem po dluzszej chwili jojczenia nie męczyłam jej (i siebie) i dostawala piers. Pamietam ze kednej nocy obudzila sie i na samo „chcesz wody?” Odwróciła sie i zasnęła tak wiec bylo naprawde bezbolesnie. Oczywiscie wczesniej (za dnia i przed spaniem) na dlugo przed odstawieniem odseparowalam karmienie od zasypiania, tak zeby tez jej sie nie kojarzyło jedno z drugim. A wraz z odstawianiem zaczęła się dziać magia przesypianych nocyJak tego dokonalas ! U nas kolejna noc zakonczona porażka
My juz wyrobilismy jak byly problemy na granicy z bialorusia…Ja dzisiaj starego poggodnilam zdjęcie zrobić, i rano jedziemy wyrobić paszporty. Jechałam na zakupy i jestem przerażona ty co się działo na wszystkich stacjach benzynowych....
B.box
Z czego pije wodę w nocy? Powoli się przymierzam żeby też spróbować dać wodę w nocy, ale mój młody butli nie łapie
sandra0777
No ja sie tez zatankowalam pod korek. Zakupy zrobilismy wieksze, bo w weekendzik robimy Roczek Mlodego, ale nie wiem czy wypali, bo w najblizszej rodzinie wojskowi i dostali wezwania do mobilizacji i od soboty zamykaja ich na 2 tygodnie.Ja dzisiaj starego poggodnilam zdjęcie zrobić, i rano jedziemy wyrobić paszporty. Jechałam na zakupy i jestem przerażona ty co się działo na wszystkich stacjach benzynowych....
My zawsze pod korek, bo pali jak smok samochód w mieście musimy być dobrej myśli... Bo panika nic nie zaradzimy. Mój tesciu był w kryzysowym sztabie u mnie w mieście, i dziś powiedział mi, że panika jest zła. Ze to co mówią w mediach trzeba brać trochę z rezerwa, że jak będzie źle to dostaniemy jako obywatele instrukcjeNo ja sie tez zatankowalam pod korek. Zakupy zrobilismy wieksze, bo w weekendzik robimy Roczek Mlodego, ale nie wiem czy wypali, bo w najblizszej rodzinie wojskowi i dostali wezwania do mobilizacji i od soboty zamykaja ich na 2 tygodnie.
Dziewczyny czy ktoras z mam ma problem z bardzi bolesnym ząbkowaniem ?
U nas ostatnie 3 noce to masakra..... ciagly placz i lament. Dosloqnie ryk. Przeciwbolowe wjezdzaja a mala w nocy wogole nie spi bo placze. Juz nie mam pojęcia co robic. Żele nie działają, noszenie uspokaja na chwile. Musielismy od tesciow wrocix do domu bo tam mala dostawala szału jeszcze większego. A w domu stary mnie doprowadza do szału bo dla niego najważniejsze to się wyspać. A ja nie spie 3 noc i 3 dzien bo mala wkolo placze na ząbki.
U nas ostatnie 3 noce to masakra..... ciagly placz i lament. Dosloqnie ryk. Przeciwbolowe wjezdzaja a mala w nocy wogole nie spi bo placze. Juz nie mam pojęcia co robic. Żele nie działają, noszenie uspokaja na chwile. Musielismy od tesciow wrocix do domu bo tam mala dostawala szału jeszcze większego. A w domu stary mnie doprowadza do szału bo dla niego najważniejsze to się wyspać. A ja nie spie 3 noc i 3 dzien bo mala wkolo placze na ząbki.
rosenberg
W punkt, gospodarczo na pewno dostaniemy po dupie i to konkretnie. Z tego co na razie widać fizycznie raczej nie. Naszych granic to nie dotknie bo wtedy wjedzie NATO, a Putinowi zależy na wielkiej potężnej Rosji, a nie ogromnym konflikcie z resztą świata. W naszym kraju jest prawie 10 tys żołnierzy amerykańskich staconujacych tak na co dzień, więc naprawdę gdyby USA i inne kraje miały ściągnąć więcej wojska to skala jest ogromna.Mam dokładnie to samo. Patrzę na moich chłopaków i nie wierzę, że za chwilę ich spokojne życie może zostać zniszczone. Ja osobiście się boje ze dotknie nas wojna jeśli nie fizycznie to gospodarczo.no i zaczną się powołania do wojska... Część moich znajomych już poprzednio przy zajęciu Krymu dostała wezwania na szkolenia.
Ogólnie wiecie, konfilkt w Donbasie trwa już bardzo długo... To nie jest świeża sprawa. faktycznie eskalowala, ale prawda jest taka, że jeśli ktoś śledził to wcześniej i patrzył obiektywnie to atak Rosji był do przewidzenia, prędzej czy później. I tak Putin długo zwlekał. Największym błędem tutaj było zwleknie z przyłączeniem UA do nato, ale wiadomo, papiery najważniejsze, a kraj z regionami separatystycznymi w teorii nie mógł zostać wchłonięty do NATO... No i jest jak jest
reklama
rosenberg
U nas młody lubi na zeby jeść kostki loduDziewczyny czy ktoras z mam ma problem z bardzi bolesnym ząbkowaniem ?