Serio Marta?A o co chodzi ja ostatnio wogole nie oglądam wiadomości![]()
reklama
G
gość _199
Gość
Ja wierzę, ze to do nas nie dotrze.Serio Marta?poczytaj na internecie co się dzieje, bo Cie zaraz zaskoczy czołg na ulicy
zgredzus
Fanka BB :)
mam to samo. Rano jak wstałam, gdzieś wyskoczyła mi pierwsza wiadomość i zaczęłam sprawdzać… teraz siedzę na ławce w parku, dziecko śpi, pogoda przepiękna. A ja mam mętlik w głowie, czuje wielki niepokój, boje się jak to wszystko się potoczy… Patrzę na słodko śpiącego Julka i pierwszy raz boje się o przyszłość…Wiecie co jestem dzis taka przygnębiona... Jak ludzkość upadła, przykro mi, że moje dzieci będą musiały na to patrzećod rana łzy same mi lecą
![]()
Mam dokładnie to samo. Patrzę na moich chłopaków i nie wierzę, że za chwilę ich spokojne życie może zostać zniszczone. Ja osobiście się boje ze dotknie nas wojna jeśli nie fizycznie to gospodarczo.no i zaczną się powołania do wojska... Część moich znajomych już poprzednio przy zajęciu Krymu dostała wezwania na szkolenia.mam to samo. Rano jak wstałam, gdzieś wyskoczyła mi pierwsza wiadomość i zaczęłam sprawdzać… teraz siedzę na ławce w parku, dziecko śpi, pogoda przepiękna. A ja mam mętlik w głowie, czuje wielki niepokój, boje się jak to wszystko się potoczy… Patrzę na słodko śpiącego Julka i pierwszy raz boje się o przyszłość…
Ja mam tak samo.. Patrzę dzisiaj na Hankę i nie mogę uwierzyć w to co się dzieje... Analizuje, planuje. Jutro jedziemy wyrobić paszporty dziewczyna... Dokumenty w jedną całość składam w domu.. Mąż mowi, że przesadzam i oby miał rację....mam to samo. Rano jak wstałam, gdzieś wyskoczyła mi pierwsza wiadomość i zaczęłam sprawdzać… teraz siedzę na ławce w parku, dziecko śpi, pogoda przepiękna. A ja mam mętlik w głowie, czuje wielki niepokój, boje się jak to wszystko się potoczy… Patrzę na słodko śpiącego Julka i pierwszy raz boje się o przyszłość…
Dowody juz w poniedziałek zlozylam papiery dla dziewczyn... Jakis taki niepokój czuje od jakiegoś czasuJa mam tak samo.. Patrzę dzisiaj na Hankę i nie mogę uwierzyć w to co się dzieje... Analizuje, planuje. Jutro jedziemy wyrobić paszporty dziewczyna... Dokumenty w jedną całość składam w domu.. Mąż mowi, że przesadzam i oby miał rację....
marta18691
No jest to wszystko przerażające
najbliżej granicę z Ukrainy to ma Lublin

Michalina_25
ja dzisiaj złozylam wniosek o dowód dla małego a jutro dzwonię umowic termin na paszportDowody juz w poniedziałek zlozylam papiery dla dziewczyn... Jakis taki niepokój czuje od jakiegoś czasu
reklama
sandra0777
my juz wyjezdzalismy za granice, wiec mamy i dowod i paszport.ja dzisiaj złozylam wniosek o dowód dla małego a jutro dzwonię umowic termin na paszport
Az mi sie nie chce wierzyc w to co sie dzieje