Michalina_25
Fanka BB :)
Jak Wasze maluchy zasypiają? Na rękach czy same z łożku? U nas na rękach źle a jak wpuszczę na łózko to godzinę potrafi buszować i skakac zanim zaśnie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj młody zasypia przytulony do mnie na łóżku, jak zaśnie to przenoszę do łóżeczkaJak Wasze maluchy zasypiają? Na rękach czy same z łożku? U nas na rękach źle a jak wpuszczę na łózko to godzinę potrafi buszować i skakac zanim zaśnie![]()
Mój sam zasypia w łóżeczkuJak Wasze maluchy zasypiają? Na rękach czy same z łożku? U nas na rękach źle a jak wpuszczę na łózko to godzinę potrafi buszować i skakac zanim zaśnie![]()
Loteria. Narzeczony usypia na rękach. Ja zazwyczaj siedzę z nią i tak zasypia. Awaryjnie na rękach. Teraz już sama mało kiedy zasypia.Jak Wasze maluchy zasypiają? Na rękach czy same z łożku? U nas na rękach źle a jak wpuszczę na łózko to godzinę potrafi buszować i skakac zanim zaśnie![]()
U mnie zasypia kolo mnie. Później przenoszę ja do łóżeczka. Czasami pada od razu czasami biega po lozku, schodzi z lozka i tak 30 minJak Wasze maluchy zasypiają? Na rękach czy same z łożku? U nas na rękach źle a jak wpuszczę na łózko to godzinę potrafi buszować i skakac zanim zaśnie![]()
Nie gorączkuje dopiero wieczorem miał stan podgorączkowy. Ma kaszel i ja pierwszy raz u niego taki kaszel widze. Kaszlał pół nocy, 3 razy przebierałam łóżko bo wymiotował. W ciągu dnia tak samo, non stop kaszel, ale non stop. Ciężko mu było zdanie wypowiedzieć i spokojnie się najeść. Zrobiłam mu 2 razy inhalacje ze sterydu i kulka razy z soli i trochę się zaczął rozluźniać. Teraz śpi, przebudził się pokaszlal dałam mu letniego picia i na szczęście śpi. Mówi, że jest zmęczony...@Masza30 jak zdrówko? Doszedł starszak do siebie juz??
Oj biedaczek, się męczyNie gorączkuje dopiero wieczorem miał stan podgorączkowy. Ma kaszel i ja pierwszy raz u niego taki kaszel widze. Kaszlał pół nocy, 3 razy przebierałam łóżko bo wymiotował. W ciągu dnia tak samo, non stop kaszel, ale non stop. Ciężko mu było zdanie wypowiedzieć i spokojnie się najeść. Zrobiłam mu 2 razy inhalacje ze sterydu i kulka razy z soli i trochę się zaczął rozluźniać. Teraz śpi, przebudził się pokaszlal dałam mu letniego picia i na szczęście śpi. Mówi, że jest zmęczony...
Osłuchowo jest czysty. Saturację też ma dobrą. Z tym osluchiwaniem to niestety zmian covidowych nie słychać na słuchawkę, dopiero grube zmiany. Nie wiem od czego to zależy. Ja mam tylko zatkany nos, mąż miał nieżyt żołądkowo-jelitowe, bolała go głową i stawy. Młodszy ma ujemny test i póki co zero objawów.Oj biedaczek, się męczyduzo zdrówka dla was! Może warto by było żeby lekarz go osłuchal? Jak to jest, że jedni przejdą to z katarkiem a inni się męczą...
U mnie mala zasypiala tylko bujana. Od jakiegoś miesiąca nauczyłam ja zasypiać ze mną w moim łóżku. Po kąpieli mleko, czytanie bajek, wygłupy. Taki czas dla nas. Trwa to około godzinę. Potem przyciemniamy lampkę, tlumacze ze idziemy juz spac itp i tak zanim usnie trwa od 10 do 30 minut. Wkonxu sie przytula, wjeżdża jakas kolysanka i mloda robi odlot. Dopiero ją przekladam do niej do lozeczkaJak Wasze maluchy zasypiają? Na rękach czy same z łożku? U nas na rękach źle a jak wpuszczę na łózko to godzinę potrafi buszować i skakac zanim zaśnie![]()