reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Hahaha nienawidze takich pytań z dupy 😂 wiadomo w stresie zupełnie inaczej się myśli
Ja ogólnie nie jestem dobra w takim ""szybkim"" myśleniu. Muszę się zastanowić, przeanalizować za i przeciw i rozważyć różne opcje. Takie pytania mnie przerażają 😂 bo nie potrafię na nie odpowiedzieć, od razu zaczynam kminic, że przecież zależy jaki klient, co to za projekt, ile czasu do końca, ile już minęło od zlecenia... A niestety wiem, że HRowcy chcą szybkiej, konkretnej odpowiedzi, sporo moich znajomych pracuje w HRze. Chyba czas im postawić browarka żeby mnie czegoś nauczyli 😂

Ja ogólnie nie jestem dobra w takim ""szybkim"" myśleniu. Muszę się zastanowić, przeanalizować za i przeciw i rozważyć różne opcje. Takie pytania mnie przerażają 😂 bo nie potrafię na nie odpowiedzieć, od razu zaczynam kminic, że przecież zależy jaki klient, co to za projekt, ile czasu do końca, ile już minęło od zlecenia... A niestety wiem, że HRowcy chcą szybkiej, konkretnej odpowiedzi, sporo moich znajomych pracuje w HRze. Chyba czas im postawić browarka żeby mnie czegoś nauczyli 😂
Mnie.kolezanka będzie do rozmów przygotowywala. Ale ona ma inne podejście,.bo pracuje w brytyjskiej firmie i tam wolą pracownika z którym się złapie flow, ale trzeba go podszkolić niż kogoś.z zajebistym doświadczeniem.
Jak mi zadadzą pytanie, co pani wie o nowym ładzie, to powiem tylko, że jest chujowy 😁 praca gwarantowana.

Będzie git :) coś się uda znaleźć na pewno. Dobry pracownik zawsze znajdzie robotę
Najgorzej, żeby,, ktoś dał szanse,, bo ja wiem, że dam radę się dużo nauczyć, jestem sumienna i zaangażowana potrafię pracować w stresujących sytuacjach itp. Tylko jak zrobic te pierwsze dobre wrażenie, no wiem, że wydaje się mało sympatyczna ale zyskuje dopiero później 😂

Najgorzej, żeby,, ktoś dał szanse,, bo ja wiem, że dam radę się dużo nauczyć, jestem sumienna i zaangażowana potrafię pracować w stresujących sytuacjach itp. Tylko jak zrobic te pierwsze dobre wrażenie, no wiem, że wydaje się mało sympatyczna ale zyskuje dopiero później 😂
Ja mam tak samo 😂 dlatego ciężko mi dostać pracę.

Eh dziewczyny nienawidzę nfzu, marzy mi się żeby to w pizdu zlikwidowali.

Mnie.kolezanka będzie do rozmów przygotowywala. Ale ona ma inne podejście,.bo pracuje w brytyjskiej firmie i tam wolą pracownika z którym się złapie flow, ale trzeba go podszkolić niż kogoś.z zajebistym doświadczeniem.
Jak mi zadadzą pytanie, co pani wie o nowym ładzie, to powiem tylko, że jest chujowy 😁 praca gwarantowana.
W Polsce w tych ""światowych"" firmach typu korpo czy nowoczesne agencje też mają takie podejście, oczywiście na takich stanowiskach, na które da się kogoś przyuczyć, bo są takie zajecia, do których musisz mieć umiejętności jak zaczynasz pracę.

W Polsce w tych ""światowych"" firmach typu korpo czy nowoczesne agencje też mają takie podejście, oczywiście na takich stanowiskach, na które da się kogoś przyuczyć, bo są takie zajecia, do których musisz mieć umiejętności jak zaczynasz pracę.
No ona w Polsce pracuje, ale w brytyjskiej firmie.
Ja startuje do jakiejś firmy kogucik, a nie do jakiegoś korpo, bo to nie na moją psychikę.

reklama
Do góry