reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Jak Wasze maluchy zasypiają? Na rękach czy same z łożku? U nas na rękach źle a jak wpuszczę na łózko to godzinę potrafi buszować i skakac zanim zaśnie😵‍💫

reklama
Jak Wasze maluchy zasypiają? Na rękach czy same z łożku? U nas na rękach źle a jak wpuszczę na łózko to godzinę potrafi buszować i skakac zanim zaśnie😵‍💫
Loteria. Narzeczony usypia na rękach. Ja zazwyczaj siedzę z nią i tak zasypia. Awaryjnie na rękach. Teraz już sama mało kiedy zasypia. 😁

U mnie zasypia kolo mnie. Później przenoszę ja do łóżeczka. Czasami pada od razu czasami biega po lozku, schodzi z lozka i tak 30 min 😂nigdy nie usypialam na rękach, nie bujalam

@Masza30 jak zdrówko? Doszedł starszak do siebie juz??
Nie gorączkuje dopiero wieczorem miał stan podgorączkowy. Ma kaszel i ja pierwszy raz u niego taki kaszel widze. Kaszlał pół nocy, 3 razy przebierałam łóżko bo wymiotował. W ciągu dnia tak samo, non stop kaszel, ale non stop. Ciężko mu było zdanie wypowiedzieć i spokojnie się najeść. Zrobiłam mu 2 razy inhalacje ze sterydu i kulka razy z soli i trochę się zaczął rozluźniać. Teraz śpi, przebudził się pokaszlal dałam mu letniego picia i na szczęście śpi. Mówi, że jest zmęczony...

Nie gorączkuje dopiero wieczorem miał stan podgorączkowy. Ma kaszel i ja pierwszy raz u niego taki kaszel widze. Kaszlał pół nocy, 3 razy przebierałam łóżko bo wymiotował. W ciągu dnia tak samo, non stop kaszel, ale non stop. Ciężko mu było zdanie wypowiedzieć i spokojnie się najeść. Zrobiłam mu 2 razy inhalacje ze sterydu i kulka razy z soli i trochę się zaczął rozluźniać. Teraz śpi, przebudził się pokaszlal dałam mu letniego picia i na szczęście śpi. Mówi, że jest zmęczony...
Oj biedaczek, się męczy 😥😥 duzo zdrówka dla was! Może warto by było żeby lekarz go osłuchal? Jak to jest, że jedni przejdą to z katarkiem a inni się męczą...

Oj biedaczek, się męczy 😥😥 duzo zdrówka dla was! Może warto by było żeby lekarz go osłuchal? Jak to jest, że jedni przejdą to z katarkiem a inni się męczą...
Osłuchowo jest czysty. Saturację też ma dobrą. Z tym osluchiwaniem to niestety zmian covidowych nie słychać na słuchawkę, dopiero grube zmiany. Nie wiem od czego to zależy. Ja mam tylko zatkany nos, mąż miał nieżyt żołądkowo-jelitowe, bolała go głową i stawy. Młodszy ma ujemny test i póki co zero objawów.

reklama
U mnie mala zasypiala tylko bujana. Od jakiegoś miesiąca nauczyłam ja zasypiać ze mną w moim łóżku. Po kąpieli mleko, czytanie bajek, wygłupy. Taki czas dla nas. Trwa to około godzinę. Potem przyciemniamy lampkę, tlumacze ze idziemy juz spac itp i tak zanim usnie trwa od 10 do 30 minut. Wkonxu sie przytula, wjeżdża jakas kolysanka i mloda robi odlot. Dopiero ją przekladam do niej do lozeczka ;)

Do góry