marta18691
Fanka BB :)
Tak firma pomyliło mi sieto aż nie możliwe aż tyle. A nie jest to czasem firma? Dla osób fizycznych aż takich podwyżek nie ma.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak firma pomyliło mi sieto aż nie możliwe aż tyle. A nie jest to czasem firma? Dla osób fizycznych aż takich podwyżek nie ma.
My mamy ogrzewanie gazowe i ostatni rachunek chyba 350zl. Wcześniej było trochę mniejDziewczyny, mam pytanie do tych co ogrzewacie dom gazem. Jakie płacicie rachunki miesięcznie? Bo mi właśnie przyszedł rachunek na 550zł za miesiąc poprzednie mieliśmy w granicach 350zł a zużycie mamy prawie takie samo jak w poprzednim miesiącu
Niestety. Nigdy nie wiadomo co nas zlapoe życie jest niesprawiedliwe tyle złych ludzi zyje, a takie maluchy odchodzą..Nie wiem czy czytacie pudelki i inne portale plotkarskie, ale od niedawna piszą o tym, że syn modelki i piłkarza ma włókniaka. Chłopiec ma tylko 6 miesięcy i ja non stop ryczę jak to czytam. Mam ochotę wrzucić Alka to jakiejś kapsuły która przebada go wzdłuż i wszerz
Trąbią o tym już wszędzie. Straszna historia, dla mnie kuriozalny też fakt, że Magda siedzi z tym chłopcem cały czas w szpitalu, a Rzezniczak jeździ po Karaibach z nową dupą.Nie wiem czy czytacie pudelki i inne portale plotkarskie, ale od niedawna piszą o tym, że syn modelki i piłkarza ma włókniaka. Chłopiec ma tylko 6 miesięcy i ja non stop ryczę jak to czytam. Mam ochotę wrzucić Alka to jakiejś kapsuły która przebada go wzdłuż i wszerz
Tak to przykre, że żyją w luksusie a serio 350 tys jest do uzbierania szybko, nawet dla mnie nie byłoby dużego problemu, po rodzinie pożyczać... Ale z drugiej strony wole wysłać pieniądze komuś niż sama potrzebować pomocy.Trąbią o tym już wszędzie. Straszna historia, dla mnie kuriozalny też fakt, że Magda siedzi z tym chłopcem cały czas w szpitalu, a Rzezniczak jeździ po Karaibach z nową dupą.
Niestety historia o dzidziusiu straszna... Natomiast z tego co widziałam była założona zbiórka na 350tys i zebrali już ponad 100% kwoty, praktycznie w jeden dzień, więc ten mały będzie leczony w Izraelu. Chociaz gdyby to była przeciętna Kasia z synkiem Maćkiem to pewnie zbierałaby taką kasę rok, a może w ogóle by jej nie nazbierała
Wiadomo jak działają media, ale to dopiero początek z tego co czytałam, badania, a trzeba jeszcze leczyć.Trąbią o tym już wszędzie. Straszna historia, dla mnie kuriozalny też fakt, że Magda siedzi z tym chłopcem cały czas w szpitalu, a Rzezniczak jeździ po Karaibach z nową dupą.
Niestety historia o dzidziusiu straszna... Natomiast z tego co widziałam była założona zbiórka na 350tys i zebrali już ponad 100% kwoty, praktycznie w jeden dzień, więc ten mały będzie leczony w Izraelu. Chociaz gdyby to była przeciętna Kasia z synkiem Maćkiem to pewnie zbierałaby taką kasę rok, a może w ogóle by jej nie nazbierała
zazdroszczę atmosfery. U mnie nie dość, ze do końca nie wiem co Julkiem, to jeszcze w pracy atmosfera średnia będzie. Tyle, ze ja oś maja wiec jeszcze chwilka.Bylam dzis porobić badania do pracy. Kurcze super sie z tym czuje ze wracam. Atmosfera w robocie luks, wszyscy na mnie czekają. Tyle ze nie mam co zrobić z małą narazie . I tu jest klopot
A z babcią bez zmian ?Bylam dzis porobić badania do pracy. Kurcze super sie z tym czuje ze wracam. Atmosfera w robocie luks, wszyscy na mnie czekają. Tyle ze nie mam co zrobić z małą narazie . I tu jest klopot