Sylwia99
Fanka BB :)
Zaakceptuj mnieJa Cię zaprosiłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaakceptuj mnieJa Cię zaprosiłam
SuperA z pozytywnych rzeczy to dzisiaj zdałam egzamin teoretyczny na prawko!
Ja nie ogrzewam coprawda, ale w zeszłym roku płaciłam 90 zł co dwa miesiąca za gaz, a teraz 250!! A my używany tylko do ogrzania wody i gotowania obiadów, które gotuje mega rzadko.Dziewczyny, mam pytanie do tych co ogrzewacie dom gazem. Jakie płacicie rachunki miesięcznie? Bo mi właśnie przyszedł rachunek na 550zł za miesiąc poprzednie mieliśmy w granicach 350zł a zużycie mamy prawie takie samo jak w poprzednim miesiącu
Mogę podać, jakie my czytamy, Matylda za pół roku będzie miała 6 lat. Franklin, Wesoły Ryjek, Pan Kuleczka, Basia, Przygody Emila ze Smalandii, Dzieci z Bullerbyn, teraz czytamy Jeżycjadę, jesteśmy już na 15 tomie, Przygody Skarpetek, teraz Matylda dostała audiobook Psierociniec więc będę kupować książki, bo jej się bardzo podoba. Ogólnie jest teraz na etapie audiobooków, często słuchają dziewczyny i coś tam sobie robią. Jeszcze z serii Mądra Mysz są fajne, mam przyjaciela policjanta, strażaka itp, albo z Zuzią, że jeździ na rowerze, idzie do dentysty itp.Dziewczyny a z innej beczki. Może któraś z Was zna się na literaturze dla dzieci? Codziennie czytamy Starszakowi na dobranoc ale on już wyrósł z dotychczasowych ksiazeczek. Szukam czegoś dla ciekawskiego prawie 5 latka.
To u nas top to,, basia,, lubi Franklina, Zuzie, teraz kupuje na vinted hania grymasek, baśnie bardzo lubiMogę podać, jakie my czytamy, Matylda za pół roku będzie miała 6 lat. Franklin, Wesoły Ryjek, Pan Kuleczka, Basia, Przygody Emila ze Smalandii, Dzieci z Bullerbyn, teraz czytamy Jeżycjadę, jesteśmy już na 15 tomie, Przygody Skarpetek, teraz Matylda dostała audiobook Psierociniec więc będę kupować książki, bo jej się bardzo podoba. Ogólnie jest teraz na etapie audiobooków, często słuchają dziewczyny i coś tam sobie robią. Jeszcze z serii Mądra Mysz są fajne, mam przyjaciela policjanta, strażaka itp, albo z Zuzią, że jeździ na rowerze, idzie do dentysty itp.
A Wy co czytacie? Może się zainspiruje
Znajomy miał rachunek normalnie 1500zl rachunek za gaz w domu a przyszedł mu 9tysDziewczyny, mam pytanie do tych co ogrzewacie dom gazem. Jakie płacicie rachunki miesięcznie? Bo mi właśnie przyszedł rachunek na 550zł za miesiąc poprzednie mieliśmy w granicach 350zł a zużycie mamy prawie takie samo jak w poprzednim miesiącu
to aż nie możliwe aż tyle. A nie jest to czasem firma? Dla osób fizycznych aż takich podwyżek nie ma.Znajomy miał rachunek normalnie 1500zl rachunek za gaz w domu a przyszedł mu 9tys
Tez mi się tak wydaje, że na firmę.to aż nie możliwe aż tyle. A nie jest to czasem firma? Dla osób fizycznych aż takich podwyżek nie ma.