Niestety tak. Prosilam zeby przyjeżdżała do nas - nie chce bo ciagle wymówki. Chciala zeby maz wozil mala do niej bo ona przyjeżdżać nie będzie bo obiady musi gotować.... troche marne wytłumaczenie bo mieszkają z teściem sami...A z babcią bez zmian ?
reklama
G
gość _199
Gość
Ja mam to samoDziewczyny dajcie mi motywację tyle roboty a ja nic nie mam jeszcze zrobionego co mnie trochę przeraża
rosenberg
Fanka BB :)
Znaczy dopuszczam też myśl, że w sumie wiemy tylko tyle, ile piszą media, a tak naprawdę może jest trochę inaczej. Co nie zmienia faktu, że piłkarz z niego cienki Bolek bardziej celebryta mam nadzieję, że IRL tak naprawdę angażuje się bardziej niż nam się wydajeWiadomo jak działają media, ale to dopiero początek z tego co czytałam, badania, a trzeba jeszcze leczyć.
A ten koleś jest żenujący, że ta jego dupa się nie boi, że kiedyś ją tak potraktuje..
Dziewczyny jestem matką roku. Dziś starszak mnie obudził, że chyba zaspalismy do przedszkola. Fakt, za 30 min musimy być na miejscu i dojechać jeszcze ponad 10 km. Naciągam ubranie na piżamę, nie czesze się, szopa na głowie. Miałem kombinezon na pajaca. Straszak w mig ubrany- ale mamo śniadanie ! Sama nauczyłam, że bez śniadania nie wychodzimy! To sucha bula do auta. Dotarliśmy spóźnieni tylko 2 minuty, dzieci czekają aż pani położy talerzyki do śniadania. Rozbieramy się, pociągnęłam starszemu z szafki i jeszcze zaprowadziłam go w spodniach z dziura na kolanie..
marta18691
To nieźle najlepsze na końcu każdemu może się zdarzyćDziewczyny jestem matką roku. Dziś starszak mnie obudził, że chyba zaspalismy do przedszkola. Fakt, za 30 min musimy być na miejscu i dojechać jeszcze ponad 10 km. Naciągam ubranie na piżamę, nie czesze się, szopa na głowie. Miałem kombinezon na pajaca. Straszak w mig ubrany- ale mamo śniadanie ! Sama nauczyłam, że bez śniadania nie wychodzimy! To sucha bula do auta. Dotarliśmy spóźnieni tylko 2 minuty, dzieci czekają aż pani położy talerzyki do śniadania. Rozbieramy się, pociągnęłam starszemu z szafki i jeszcze zaprowadziłam go w spodniach z dziura na kolanie..
Maluszek001
Ja mam burdel w domu, zakupy nie zrobione... I na luzie leżę sobie w łóżku, bo młoda ma drzemkę a potem będę biegać jak głupiaDziewczyny dajcie mi motywację tyle roboty a ja nic nie mam jeszcze zrobionego co mnie trochę przeraża
marta18691
To ja teraz latam do sklepu i sprzątanie i tort jeszcze upiec trzebaJa mam burdel w domu, zakupy nie zrobione... I na luzie leżę sobie w łóżku, bo młoda ma drzemkę a potem będę biegać jak głupia
Sylwia99
Lej w kielich prosecco i ruraDziewczyny dajcie mi motywację tyle roboty a ja nic nie mam jeszcze zrobionego co mnie trochę przeraża
reklama
Sylwia99
Słaba sytuacja.. a nie masz może jakiejś koleżanki mamy, która by chciała sobie dorobić i siedzi w domu ?Niestety tak. Prosilam zeby przyjeżdżała do nas - nie chce bo ciagle wymówki. Chciala zeby maz wozil mala do niej bo ona przyjeżdżać nie będzie bo obiady musi gotować.... troche marne wytłumaczenie bo mieszkają z teściem sami...