reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Wiadomo jak działają media, ale to dopiero początek z tego co czytałam, badania, a trzeba jeszcze leczyć.
A ten koleś jest żenujący, że ta jego dupa się nie boi, że kiedyś ją tak potraktuje..
Znaczy dopuszczam też myśl, że w sumie wiemy tylko tyle, ile piszą media, a tak naprawdę może jest trochę inaczej. Co nie zmienia faktu, że piłkarz z niego cienki Bolek 🤭🤭🤭 bardziej celebryta🤭 mam nadzieję, że IRL tak naprawdę angażuje się bardziej niż nam się wydaje

Dziewczyny jestem matką roku. Dziś starszak mnie obudził, że chyba zaspalismy do przedszkola. Fakt, za 30 min musimy być na miejscu i dojechać jeszcze ponad 10 km. Naciągam ubranie na piżamę, nie czesze się, szopa na głowie. Miałem kombinezon na pajaca. Straszak w mig ubrany- ale mamo śniadanie ! Sama nauczyłam, że bez śniadania nie wychodzimy! To sucha bula do auta. Dotarliśmy spóźnieni tylko 2 minuty, dzieci czekają aż pani położy talerzyki do śniadania. Rozbieramy się, pociągnęłam starszemu z szafki i jeszcze zaprowadziłam go w spodniach z dziura na kolanie..

Dziewczyny jestem matką roku. Dziś starszak mnie obudził, że chyba zaspalismy do przedszkola. Fakt, za 30 min musimy być na miejscu i dojechać jeszcze ponad 10 km. Naciągam ubranie na piżamę, nie czesze się, szopa na głowie. Miałem kombinezon na pajaca. Straszak w mig ubrany- ale mamo śniadanie ! Sama nauczyłam, że bez śniadania nie wychodzimy! To sucha bula do auta. Dotarliśmy spóźnieni tylko 2 minuty, dzieci czekają aż pani położy talerzyki do śniadania. Rozbieramy się, pociągnęłam starszemu z szafki i jeszcze zaprowadziłam go w spodniach z dziura na kolanie..
To nieźle najlepsze na końcu każdemu może się zdarzyć

reklama
Niestety tak. Prosilam zeby przyjeżdżała do nas - nie chce bo ciagle wymówki. Chciala zeby maz wozil mala do niej bo ona przyjeżdżać nie będzie bo obiady musi gotować.... troche marne wytłumaczenie bo mieszkają z teściem sami...
Słaba sytuacja.. a nie masz może jakiejś koleżanki mamy, która by chciała sobie dorobić i siedzi w domu ?

Do góry