reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Co do kredytów to marny teraz czas. My kredyt braliśmy na jesieni w ten glupi okres. Co prawda rata skoczyla nam o 100zl zanim zdążyli nam wypłacić No ale narazie tylko tyle. Qiec liczę ze juz nie urośnie. Za to ceny w sklepach, prąd i gaz to już inna bajka ;/ tragedia doslownie...

Dziewczyny pokazenie czym przykrywacie maluchy na noc ? U mnie kolderka za ciepło, koc za ciepło, ciebki kocyk to ma plecy zimne j rece. Mimo ze pajac ubrany. W nocy około 22 stopnie bo my z tych cieplolubnych.
A czy któreś z Was dziecko przy usypianiu tez się poci?
U nas jak mala usypia z nami w łóżku to mokra szyja, wlosy itp. Myslalam ze jej za gorąco ale ubrałam w body, temp przykręcona na maksa i dalej to samo. Potem przechodzi i mloda lodowata. Czytalam ze tak moze byc przy anemia i przy braku witaminy D. I teoche sie zmartwiłam
Hanka przy chorobie zaczęła się pocic jak usypia la. Teraz już jej to minęło. Cała glowke miala mokra i loczki jej sie robiły

reklama
Co do kredytów to marny teraz czas. My kredyt braliśmy na jesieni w ten glupi okres. Co prawda rata skoczyla nam o 100zl zanim zdążyli nam wypłacić No ale narazie tylko tyle. Qiec liczę ze juz nie urośnie. Za to ceny w sklepach, prąd i gaz to już inna bajka ;/ tragedia doslownie...

Dziewczyny pokazenie czym przykrywacie maluchy na noc ? U mnie kolderka za ciepło, koc za ciepło, ciebki kocyk to ma plecy zimne j rece. Mimo ze pajac ubrany. W nocy około 22 stopnie bo my z tych cieplolubnych.
U nas jak mala usypia z nami w łóżku to mokra szyja, wlosy itp. Myslalam ze jej za gorąco ale ubrałam w body, temp przykręcona na maksa i dalej to samo. Potem przechodzi i mloda lodowata. Czytalam ze tak moze byc przy anemia i przy braku witaminy D. I teoche sie zmartwiłam
Mój Filip śpi w ciepłym śpiworku. Jak zasypia ze mną przytulony na łóżku to ta strona głowy, która leży na moim ramieniu jest upocona :p

Mój Filip śpi w ciepłym śpiworku. Jak zasypia ze mną przytulony na łóżku to ta strona głowy, która leży na moim ramieniu jest upocona :p

Élodie podobnie, śpi w ciepłym śpiworku i strona główki, na której śpi best lekko spocona, ale ona się w nocy często przekręca, więc zaraz się "wietrzy"😆.

Przeraziłyście mnie, jeszcze dziś wejdę na konto polskie i sprawdzę ile.mi za kredyt pociągnęli...600 zl więcej? Toż to zbrodnia, jaki by człowiek nie wziął kredyt!!!

reklama
Przeraziłyście mnie, jeszcze dziś wejdę na konto polskie i sprawdzę ile.mi za kredyt pociągnęli...600 zl więcej? Toż to zbrodnia, jaki by człowiek nie wziął kredyt!!!
Wiesz to zależy przy jakim oprocentowaniu, jaki i na jaką kwotę brało się kredyt. Bo jak przy najniższym prawie maksymalną zdolność to i tak już duża rata może wzrosnąć i dwukrotnie, bo to wzrost oprocentowania koło 2% do aktualnie prawie 5%, a póki co nie zanosi się żeby miało przestać rosnąć.

Ostatnia edycja:
Do góry