Hanka przy chorobie zaczęła się pocic jak usypia la. Teraz już jej to minęło. Cała glowke miala mokra i loczki jej sie robiłyCo do kredytów to marny teraz czas. My kredyt braliśmy na jesieni w ten glupi okres. Co prawda rata skoczyla nam o 100zl zanim zdążyli nam wypłacić No ale narazie tylko tyle. Qiec liczę ze juz nie urośnie. Za to ceny w sklepach, prąd i gaz to już inna bajka ;/ tragedia doslownie...
Dziewczyny pokazenie czym przykrywacie maluchy na noc ? U mnie kolderka za ciepło, koc za ciepło, ciebki kocyk to ma plecy zimne j rece. Mimo ze pajac ubrany. W nocy około 22 stopnie bo my z tych cieplolubnych.
A czy któreś z Was dziecko przy usypianiu tez się poci?
U nas jak mala usypia z nami w łóżku to mokra szyja, wlosy itp. Myslalam ze jej za gorąco ale ubrałam w body, temp przykręcona na maksa i dalej to samo. Potem przechodzi i mloda lodowata. Czytalam ze tak moze byc przy anemia i przy braku witaminy D. I teoche sie zmartwiłam
reklama
U mnie najczęściej odkryte dzieci spia ma taki koco kołderkę (babcia uszyła) ale i tak woli spac bezHanka przy chorobie zaczęła się pocic jak usypia la. Teraz już jej to minęło. Cała glowke miala mokra i loczki jej sie robiły
rosenberg
Fanka BB :)
Wcześniej miałam 690pare nie wiem, może źle popatrzyłam, muszę jeszcze sprawdzić11zl? To jakie macie raty, 9zl miesiecznie? dziwne ze tak malo u nas na razie 300, ale szykujemy sie ze pewnie jeszcze podskoczy
rosenberg
Mój Filip śpi w ciepłym śpiworku. Jak zasypia ze mną przytulony na łóżku to ta strona głowy, która leży na moim ramieniu jest upoconaCo do kredytów to marny teraz czas. My kredyt braliśmy na jesieni w ten glupi okres. Co prawda rata skoczyla nam o 100zl zanim zdążyli nam wypłacić No ale narazie tylko tyle. Qiec liczę ze juz nie urośnie. Za to ceny w sklepach, prąd i gaz to już inna bajka ;/ tragedia doslownie...
Dziewczyny pokazenie czym przykrywacie maluchy na noc ? U mnie kolderka za ciepło, koc za ciepło, ciebki kocyk to ma plecy zimne j rece. Mimo ze pajac ubrany. W nocy około 22 stopnie bo my z tych cieplolubnych.
U nas jak mala usypia z nami w łóżku to mokra szyja, wlosy itp. Myslalam ze jej za gorąco ale ubrałam w body, temp przykręcona na maksa i dalej to samo. Potem przechodzi i mloda lodowata. Czytalam ze tak moze byc przy anemia i przy braku witaminy D. I teoche sie zmartwiłam
G
gość _199
Gość
U mnie też jakoś 10 zł wzrosło , a ratę mam 1500 jakoś11zl? To jakie macie raty, 9zl miesiecznie? dziwne ze tak malo u nas na razie 300, ale szykujemy sie ze pewnie jeszcze podskoczy
rosenberg
Mój Filip śpi w ciepłym śpiworku. Jak zasypia ze mną przytulony na łóżku to ta strona głowy, która leży na moim ramieniu jest upoconaCo do kredytów to marny teraz czas. My kredyt braliśmy na jesieni w ten glupi okres. Co prawda rata skoczyla nam o 100zl zanim zdążyli nam wypłacić No ale narazie tylko tyle. Qiec liczę ze juz nie urośnie. Za to ceny w sklepach, prąd i gaz to już inna bajka ;/ tragedia doslownie...
Sylwia99
600zł? O matkoooo strasznie dużo
No niestety.. poszli na swoje i tak się zaczął nowy rok.600zl?! To ja nie chcę sobie wyobrażać co to za kredo bo mi skoczyła rata na razie o 11zl... Ale za to rachunki za prąd i gaz mnie zmiotły, więc aktualnie to w ogóle nie ma lekko
kwiatek250
Élodie podobnie, śpi w ciepłym śpiworku i strona główki, na której śpi best lekko spocona, ale ona się w nocy często przekręca, więc zaraz się "wietrzy".Mój Filip śpi w ciepłym śpiworku. Jak zasypia ze mną przytulony na łóżku to ta strona głowy, która leży na moim ramieniu jest upocona
kwiatek250
Przeraziłyście mnie, jeszcze dziś wejdę na konto polskie i sprawdzę ile.mi za kredyt pociągnęli...600 zl więcej? Toż to zbrodnia, jaki by człowiek nie wziął kredyt!!!
reklama
Wiesz to zależy przy jakim oprocentowaniu, jaki i na jaką kwotę brało się kredyt. Bo jak przy najniższym prawie maksymalną zdolność to i tak już duża rata może wzrosnąć i dwukrotnie, bo to wzrost oprocentowania koło 2% do aktualnie prawie 5%, a póki co nie zanosi się żeby miało przestać rosnąć.Przeraziłyście mnie, jeszcze dziś wejdę na konto polskie i sprawdzę ile.mi za kredyt pociągnęli...600 zl więcej? Toż to zbrodnia, jaki by człowiek nie wziął kredyt!!!
Ostatnia edycja: