To u mnie podobnie, jak mały idzie na drzemke to ja zbieram wszystko i układam bo inaczej nie mogę się skupić i okropnie mnie męczy ten zabawkowy bałaganJa przed też tak miałam, ale powiem szczerze, że teraz szczególnie o to dbam, może dlatego, że te zabawki same w sobie robią syf, więc chociaż kuchnię i podłogi chcę mieć ogarnięte, chociaż przez chwilę
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
600zl?! To ja nie chcę sobie wyobrażać co to za kredo bo mi skoczyła rata na razie o 11zl... Ale za to rachunki za prąd i gaz mnie zmiotły, więc aktualnie to w ogóle nie ma lekkoA daj spokój.. siostrze podnieśli o 600 zł. Zdaje mi się,że jeszcze mają podnieść..
rosenberg
Mój Filip to mało zabawkowy jest i bawi się np kocem na fotelu, pilotem, stara myszka od łapka bez baterii albo grzebie w szafce w kuchni, ja mu tam układam plastikowe pudełka itp żeby się zajął. I jakos powiem wam, że u nas tych zabawek niewiele leży na podłodze, czasami jak coś wyciągnie z szafki. Ja w sumie często jak daje mu zabawki to go wkładam z nimi do łóżeczka i tam się bawi
Ja mam mały kredyt i 150 zl podskoczył600zl?! To ja nie chcę sobie wyobrażać co to za kredo bo mi skoczyła rata na razie o 11zl... Ale za to rachunki za prąd i gaz mnie zmiotły, więc aktualnie to w ogóle nie ma lekko
rosenberg
Może wiedzą że bieduję i są łaskawiJa mam mały kredyt i 150 zl podskoczył
11zl? To jakie macie raty, 9zl miesiecznie? dziwne ze tak malo u nas na razie 300, ale szykujemy sie ze pewnie jeszcze podskoczyMoże wiedzą że bieduję i są łaskawi
Co do kredytów to marny teraz czas. My kredyt braliśmy na jesieni w ten glupi okres. Co prawda rata skoczyla nam o 100zl zanim zdążyli nam wypłacić No ale narazie tylko tyle. Qiec liczę ze juz nie urośnie. Za to ceny w sklepach, prąd i gaz to już inna bajka ;/ tragedia doslownie...
Dziewczyny pokazenie czym przykrywacie maluchy na noc ? U mnie kolderka za ciepło, koc za ciepło, ciebki kocyk to ma plecy zimne j rece. Mimo ze pajac ubrany. W nocy około 22 stopnie bo my z tych cieplolubnych.
A czy któreś z Was dziecko przy usypianiu tez się poci?
U nas jak mala usypia z nami w łóżku to mokra szyja, wlosy itp. Myslalam ze jej za gorąco ale ubrałam w body, temp przykręcona na maksa i dalej to samo. Potem przechodzi i mloda lodowata. Czytalam ze tak moze byc przy anemia i przy braku witaminy D. I teoche sie zmartwiłam
Dziewczyny pokazenie czym przykrywacie maluchy na noc ? U mnie kolderka za ciepło, koc za ciepło, ciebki kocyk to ma plecy zimne j rece. Mimo ze pajac ubrany. W nocy około 22 stopnie bo my z tych cieplolubnych.
U nas jak mala usypia z nami w łóżku to mokra szyja, wlosy itp. Myslalam ze jej za gorąco ale ubrałam w body, temp przykręcona na maksa i dalej to samo. Potem przechodzi i mloda lodowata. Czytalam ze tak moze byc przy anemia i przy braku witaminy D. I teoche sie zmartwiłam
marta18691
Hipoteczny najwięcej podnoszą kiredyty
Ewq9
Ja na noc przykrywam kołderką, taką zwykłą dziecięcą kupiona razem z poduszeczką co do pocenia nie pomogę bo u nas się nic takiego nie dzieje... Robiłaś kiedyś małej poziom wit D ?Co do kredytów to marny teraz czas. My kredyt braliśmy na jesieni w ten glupi okres. Co prawda rata skoczyla nam o 100zl zanim zdążyli nam wypłacić No ale narazie tylko tyle. Qiec liczę ze juz nie urośnie. Za to ceny w sklepach, prąd i gaz to już inna bajka ;/ tragedia doslownie...
reklama
Ewq9
U nas teraz furorę obi blacha na muffinki i silikonowe foremki kolorowe wkłada je i wyciąga z blaszki, ostatnio nawet dałam mu mandarynki to też wkładał ale za chwilę jedną ugryzł, tzn skórkę i skończyła się zabawa mandarynkamiMój Filip to mało zabawkowy jest i bawi się np kocem na fotelu, pilotem, stara myszka od łapka bez baterii albo grzebie w szafce w kuchni, ja mu tam układam plastikowe pudełka itp żeby się zajął. I jakos powiem wam, że u nas tych zabawek niewiele leży na podłodze, czasami jak coś wyciągnie z szafki. Ja w sumie często jak daje mu zabawki to go wkładam z nimi do łóżeczka i tam się bawi