reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Rowerek jest super pomysłem, ale to jest dla rocznych dzieci? Bo ja już w marcu mogłabym ją wozić🥰.
Ja stolik kupiłam używany i drewniany, nie chciałam, żeby cokolwiek w nim grało, bo Élodie ma już za dużo grających zabawek.
W opisie tego rowerka jest, że od 9 miesiąca 😀 wiadomo, że w tym wieku dziecko samo nie pojedzie, tylko trzeba pchać 😀

Same choroby teraz... Jak nie covid to ospa, jak nie ospa to jakieś zapalenia.. masakra. My wczoraj byliśmy długo na sankach i dzisiaj już młody katar -.- ale będziemy się hartować dalej póki gorączki nie ma :D i oby nie było ! Bo w sobotę roczek !

My zaczynamy 3 tydzień chorób. Najpiew starszy przyniósł zapalenie spojówek, wyleczył się to zapalenie ucha złapał a w między czasie młodszy spojówki i uszy. Całe szczęście że zapalenie ucha zewnętrznego i nie gorączkowali. Mąż w między czasie miał infekcje zatok, ja nadal mam katar i kaszel. A dziś w nocy kaszlelismy na zmianę z chłopakami. Jak nie gorączkują i nie ma wiatru to też chodzę na dwór.

Super, że dziewczyny zdrowieją. Rozumiem, że Ty też bez większych objawów lub w ogóle bez. Hanka musie cierpieć przez Was zatem😃😜. No, z tymi spacerami to najgorzej. U nas dziś słoneczko i 5 stopni na plusie,a my zamknięte w domu siedzimy. Élodie bardzo brakuje dzieci do zabawy, widzę to. Ze mną fajnie, ale to kie to samo, co wariactwo z innymi maluchami. Jak zaczynam wariować, jak.maluchy, to ona w siódmym niebie jest, no ale ja po 10 minutach skakania i biegania wysiadam, a ona chce tak ciągle🤪🥳.
Niania ma test ciągle pozytywny, więc niezależnie od Eludka testu, siedzi w domu do czwartku.
Ja klasycznie zatoki, ale już przyzwyczajona. Baska miała kaszel katar ale przeszlo. A teraz giluni hanka ale myślę że będzie lepiej 😂mam nadzieję 😂

My zaczynamy 3 tydzień chorób. Najpiew starszy przyniósł zapalenie spojówek, wyleczył się to zapalenie ucha złapał a w między czasie młodszy spojówki i uszy. Całe szczęście że zapalenie ucha zewnętrznego i nie gorączkowali. Mąż w między czasie miał infekcje zatok, ja nadal mam katar i kaszel. A dziś w nocy kaszlelismy na zmianę z chłopakami. Jak nie gorączkują i nie ma wiatru to też chodzę na dwór.
Ooo to nie dobrze. Młody łapie wszysyko od starszego??

Ooo to nie dobrze. Młody łapie wszysyko od starszego??
Wiesz co nie zawsze, a teraz jeszcze idą mu zabki. Często jest tak, że Starszak sie pochoruje a Adaś dwa razy nosem pociągnie. Mam wrażenie, że starszak ciągle choruje 1-2 tyg zdrowy i znowu katar czasem do tego kaszel i tak wkoło. Leczymy się głównie inhalacjami i domowymi sposobami ale sam fakt, że wiecznie coś jest trochę dobijający....

reklama
Do góry