reklama
Maluszek001
Fanka BB :)
W opisie tego rowerka jest, że od 9 miesiąca wiadomo, że w tym wieku dziecko samo nie pojedzie, tylko trzeba pchaćRowerek jest super pomysłem, ale to jest dla rocznych dzieci? Bo ja już w marcu mogłabym ją wozić.
Ja stolik kupiłam używany i drewniany, nie chciałam, żeby cokolwiek w nim grało, bo Élodie ma już za dużo grających zabawek.
Same choroby teraz... Jak nie covid to ospa, jak nie ospa to jakieś zapalenia.. masakra. My wczoraj byliśmy długo na sankach i dzisiaj już młody katar -.- ale będziemy się hartować dalej póki gorączki nie ma i oby nie było ! Bo w sobotę roczek !
My zaczynamy 3 tydzień chorób. Najpiew starszy przyniósł zapalenie spojówek, wyleczył się to zapalenie ucha złapał a w między czasie młodszy spojówki i uszy. Całe szczęście że zapalenie ucha zewnętrznego i nie gorączkowali. Mąż w między czasie miał infekcje zatok, ja nadal mam katar i kaszel. A dziś w nocy kaszlelismy na zmianę z chłopakami. Jak nie gorączkują i nie ma wiatru to też chodzę na dwór.
Ja klasycznie zatoki, ale już przyzwyczajona. Baska miała kaszel katar ale przeszlo. A teraz giluni hanka ale myślę że będzie lepiej mam nadziejęSuper, że dziewczyny zdrowieją. Rozumiem, że Ty też bez większych objawów lub w ogóle bez. Hanka musie cierpieć przez Was zatem. No, z tymi spacerami to najgorzej. U nas dziś słoneczko i 5 stopni na plusie,a my zamknięte w domu siedzimy. Élodie bardzo brakuje dzieci do zabawy, widzę to. Ze mną fajnie, ale to kie to samo, co wariactwo z innymi maluchami. Jak zaczynam wariować, jak.maluchy, to ona w siódmym niebie jest, no ale ja po 10 minutach skakania i biegania wysiadam, a ona chce tak ciągle.
Niania ma test ciągle pozytywny, więc niezależnie od Eludka testu, siedzi w domu do czwartku.
Ooo to nie dobrze. Młody łapie wszysyko od starszego??My zaczynamy 3 tydzień chorób. Najpiew starszy przyniósł zapalenie spojówek, wyleczył się to zapalenie ucha złapał a w między czasie młodszy spojówki i uszy. Całe szczęście że zapalenie ucha zewnętrznego i nie gorączkowali. Mąż w między czasie miał infekcje zatok, ja nadal mam katar i kaszel. A dziś w nocy kaszlelismy na zmianę z chłopakami. Jak nie gorączkują i nie ma wiatru to też chodzę na dwór.
Chrząszczyk 1
Kwiatek dzięki. Tylko chyba nie na tym wątkuale rozumiem, że pora już późna i jednym okiem zerkasz,a drugie już spi@Chrząszczyk 1 Udanego urlopu! Odpocznij sobie!
Wiesz co nie zawsze, a teraz jeszcze idą mu zabki. Często jest tak, że Starszak sie pochoruje a Adaś dwa razy nosem pociągnie. Mam wrażenie, że starszak ciągle choruje 1-2 tyg zdrowy i znowu katar czasem do tego kaszel i tak wkoło. Leczymy się głównie inhalacjami i domowymi sposobami ale sam fakt, że wiecznie coś jest trochę dobijający....Ooo to nie dobrze. Młody łapie wszysyko od starszego??
@kwiatek250 widzialam że jest nowy lidomix tylko dostępny we Francji! Przywieź mi proszę
kwiatek250
Rozeszły się jak świeże bułeczki i teraz podobno ludzie odsprzedają za grube pieniążki na leboncoin@kwiatek250 widzialam że jest nowy lidomix tylko dostępny we Francji! Przywieź mi proszę
reklama