reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Właśnie też mam plan przebadać żeby wiedzieć co pijemy. Ja używam filtrów Brita i zostawiają taki czarny osad więc nie do końca jestem przekonana co do jakości tej wody.
Ja mam dafi i nie ma osadu. Poprostu szwagierka mowila ze lepiej kranową bo ten filtr cos tam wypłukuje. Teraz nie pamiętam co😂

reklama
Z filtra. Nie za wiele, ale mało cały czas dostęp do wody. Może z pół bidonu.
U nas z filtra. Pije bardzo duzo, ciezko to zmierzyc bo wiadomo, czesto sie bawi tą wodą ale napelniam pare razy dziennie. Gorzej ze nic innego nie chce pic. Zadnego innego mleka. Poza cycusiowym oczywiscie ktore staram sie uparcie odstawic….

Właśnie też mam plan przebadać żeby wiedzieć co pijemy. Ja używam filtrów Brita i zostawiają taki czarny osad więc nie do końca jestem przekonana co do jakości tej wody.
To dlatego ze jednym ze skladnikow filtrujacych jest wegiel, ja uzywam podróbek brity i troche mnie to wystraszylo, ale maja na stronie o tym informacje.

U nas z filtra. Pije bardzo duzo, ciezko to zmierzyc bo wiadomo, czesto sie bawi tą wodą ale napelniam pare razy dziennie. Gorzej ze nic innego nie chce pic. Zadnego innego mleka. Poza cycusiowym oczywiscie ktore staram sie uparcie odstawic….
U nas tak samo, nawet mleka z bidonu nie chcę 😭

reklama
Do góry