G
gość _199
Gość
Z filtra. Nie za wiele, ale mało cały czas dostęp do wody. Może z pół bidonu.Dziewczyny ile wasze maluchy piją wody w ciągu dnia? Dajecie butelkowaną czy z filtra?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z filtra. Nie za wiele, ale mało cały czas dostęp do wody. Może z pół bidonu.Dziewczyny ile wasze maluchy piją wody w ciągu dnia? Dajecie butelkowaną czy z filtra?
Ja daje z filtra lub z kranu. Wypija czasami jednego bbox czasami 2Dziewczyny ile wasze maluchy piją wody w ciągu dnia? Dajecie butelkowaną czy z filtra?
Ja daję kranową przefiltrowaną i przegotowaną. Wypija zazwyczaj ok 240 ml na cały dzień. Czasem mniej czasem więcejDziewczyny ile wasze maluchy piją wody w ciągu dnia? Dajecie butelkowaną czy z filtra?
Ja nawet tego Polskiego nie mam ale marzy mi się, może kiedyś się marzenie spełni ,@kwiatek250 widzialam że jest nowy lidomix tylko dostępny we Francji! Przywieź mi proszę
Ja zazwyczaj daję przefiltrowaną, czasem z butelki. Wypija różnie, ale tak przeciętnie koło 250 ml na dzień, zdarza się, że wypije mniej niż 200 ml i zdarza się, że ponad 300 ml.Dziewczyny ile wasze maluchy piją wody w ciągu dnia? Dajecie butelkowaną czy z filtra?
Ja butelkową daje zazwyczaj, ze 3 razy z filtra. Wypija jeden b box albo półtora.Dziewczyny ile wasze maluchy piją wody w ciągu dnia? Dajecie butelkowaną czy z filtra?
Przefiltrowana, przegotowana. Moja teraz więcej pluje tą wodą jak pijeDziewczyny ile wasze maluchy piją wody w ciągu dnia? Dajecie butelkowaną czy z filtra?
2 bidony z palcem w D*pieDziewczyny ile wasze maluchy piją wody w ciągu dnia? Dajecie butelkowaną czy z filtra?
Właśnie też mam plan przebadać żeby wiedzieć co pijemy. Ja używam filtrów Brita i zostawiają taki czarny osad więc nie do końca jestem przekonana co do jakości tej wody.Moja szwagierka pracuje w wodociągach. I czasami badamy sobie wode i ogólnie lepiej wychodzi czysta z kranu niż filtrowana.